spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Soma and the loved ones + Halvcirkel [dobbeltkoncert] // Vinterjazz 2023

Afholdt event

Soma and the loved ones + Halvcirkel [dobbeltkoncert] // Vinterjazz 2023

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

17 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Soma and the loved ones

Soma Allpass er en klassisk uddannet cellist hvis imponerende rejse i musikken og kunsten har ført hende gennem klassik musik, indie rock, pop, folk, klassisk indisk musik, moderne jazz, fri improvisation, ligesom hun har komponeret musik til moderne dans og teater.

Hun var i 90’erne med i indierock bandet ’Trains and boats and planes’ og har desuden indspillet med et hav af danske musikere.

Trioen ’Soma and the loved ones’ er Soma Allpass' seneste projekt. Det er alternativ pop med varme og rørende hyldestsange til mennesker, som Soma holder af. Sangene er akkompagneret af to celloer, guitar, keyboards og tuba.

Soma and the loved ones er:

Soma Allpass: vokal, cello, guitar

Nils Bosse Davidsen: cello, guitar

Kristian Tangvik: keyboards, tuba

 

Halvcirkel

Halvcirkel er et kunstnerisk kollektiv, der tager form som en strygekvartet. Sammen har de skabt opmærksomhed både herhjemme og internationalt med deres fantasifulde, skæve og til tider blide, men alligevel udtryksfulde lyd, der trækker på post-klassisk musik og minimalisme.

Gruppen har primært beskæftiget sig med nyere klassisk musik og tværmusikalske- og æstetiske samarbejder, samt improvisation. Halvcirkel stræber efter at frigøre sig fra regler og idealer om, hvad en strygekvartet er for at opnå større sammenhængskraft og autenticitet.

De har arbejdet tæt sammen med kunstnere som Terry Riley, Craig Leon, Kronos Quartet, Hania Rani, Clarice Assad, Signe Lykke og Anders Lauge Meldgaard. Sammen modtog de Den Unge Kunstneriske Elite fra Statens Kunstfond i 2020.

Døre kl. 20.00

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .