Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sommer-billedskole

Event aflyst

Sommer-billedskole

Billetter fra DKK 2.250,00

Sted

Beskrivelse

Send ungerne på sommer-billedskole, og giv dem en sjov og anderledes ferieoplevelse

Har du et barn der er glad for at bruge sine hænder, så er dette stedet hvor hun eller han kan udfordre sin kreativitet og få nye sjove redskaber i tegnekassen. 

Hensigten med sommerskolen er at give børn i alderen 7-12 år en social oplevelse og at dyrke glæden ved at skabe. Her kan de holde ferie, møde nye venner og blive stimuleret fagligt på en gang.


Vi tager også ud i byen og tegner og ser på kunst, både ude og inde på et museum.

Fokus vil være på at udforske elevens eget personlige udtryk, samtidig som han/hun lærer helt basale færdigheder indenfor medier som tegning, maleri, ler, fotografi og skulptur.

Vi skal bl.a. arbejde med:

Tegning og farvelære

Skulptur i bevægelse

Storyboarding

Street Art

Vi sørger for at komme en del ud og blive inspireret af kunstværker i byrummet nær værkstedet.

Midt på ugen tager vi på kunstmuseum, hvor vi skal lære at tegne skulpturer, malerier - og også lære om nogle af de kunstnerne der lever idag. Fredag holder vi mini-fernisering for elevernes familie.

Det er vigtigt for os at alle har en succesoplevelse og at der ikke er én rigtig måde at skabe på. Det er vores mål at bidrage til at deltagerne får en fantastisk ferieoplevelse, og kan starte det nye skoleår med skoletasken fyldt af seje krea-tricks.

Vi spiser sammen hver dag, og eleverne medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.

Undervisningsdatoer
Uge 27: Man.-fred. d. 1. – 5. juli 2019 kl. 9-14

(5 x 5 timer, inkl. alle materialer)

Underviser
Rikke Hostrup

Undervisningssted
Billedværkstedet Poetisk Pause
Puggaardsgade 7, kld
1573 Kbh. V

www.poetiskpause.dk

Tel.20630229 

Pris pr. deltager (max. 10 deltagere)

Kr. 2250,- (engangsbeløb) eller 3 rater á kr. 750,-* (* kontakt 20630229)

NB: Man skal som minimum starte i 1. klasse efter sommerferien 2019

Tilmeldingsfrist 17.juni

Arrangør

I mit atelier, et stenkast fra Glyptoteket, underviser jeg børn og voksne i kunst.  Undervisningen er dedikeret til at lege og eksperimentere og til at holde en Poetisk Pause fra de krav vores hverdag er mere eller mindre fyldt af.

Jeg tilbyder forløb til børn, som er glade for at skabe og gerne vil lære flere teknikker, såvel som til unge og voksne som ønsker at skærpe deres eget udtryk.

Lokation

Billedværkstedet Poetisk Pause Billedværkstedet Poetisk Pause, Puggaardsgade 7, kld, 1573 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .