Sommer ØCamp Bornholm

Gratis - DKK 3.200,00

Sted

Dato

23 jul 2022 kl. 14:00 - 30 jul 2022 kl. 14:00

Beskrivelse


Tilmelding Sommer ØCamp 2022 er igang! Vi holder ØCamp med undervisning i TantraYoga & Erotisk Tantra uge 30, med start lørdag d. 23. juli (uge 29) - 30. juli. TantraYoga undervisning om morgenen + foredrag om erotisk tantra + meditation i løbet af dagen. Vegetarisk mad. God plads til hygge og andre udflugter, strandture på Bornholm. Åben fra 15 år (blot at du fylder i 2022), med mulighed for deltagelse i undervisningen. Du må gerne have børn med på campen. De fleste voksne med børn er ret gode til at organisere sig og hjælpe hinanden med pasning og aktivitet. Ellers byder ugen på masser af sommerhygge ved bålet om aftenen - og pandekager over åben ind, dukkerter i bølgen blå, og snehvidt Dueodde-sand mellem tæerne! 

BohemianGarden

BohemianGarden ligger i det naturskønne og pictoriske Østermarie, rejst 97 m. over havets overflade, omgivet af marker og skov. Stedet blev købt af Yazmin Fox Eisen/ Sexologiskolen i 2021, og dette er én af de første camps og aktiviteter på stedet. 
På den 19.999 m2 store naturgrund er der god plads til telte, adgang til interimistisk toilet og bad. Yoga er under åben himmel eller i det store telt eller den interimistiske åbne lade. Aktiviteter med madlavning etc. deles mellem deltagerne - og vi hjælper hinanden. Du er velkommen til at tage instrumenter spil og andet med. 

Deltagere
Deltagere til undervisningen er mellem 15 (blot du fylder 15 år i 2022) og 100+ år. Du kan, med andre ord, deltage fra 15 år og så længe at du kan bevæge kroppen - og har en god balance i sindet. Hvis du er udfordret på forskellige områder, beder vi dig informere os om det ved tilmelding. Du må gerne have en krop som er spinkel, gennemsnitlig, fyldig ++. Vi holder af dig uanset, og vil gøre vores bedste i at undervise og guide dig - sådan at du får det bedste med og en super sommercamp her på BohemianGarden! Åben for singler og par. Unge og ældre. Du må gerne komme med forskellig seksuel orientering og forskellig kulture/ religiøs baggrund - du er velkommen!

Priser
Introduktionspris kr. 3.200/ unge 1.600. Børn under 2 år, gratis.

Mad

Vi byder på vegetariske retter ugen igennem. Er du veganer eller har du specielle ønsker, er du velkommen til at tilberede din mad i køkkenet på egen hånd. 

Transport - til/ fra Bornholm

Du kan komme til Bornholm på flere måder. De fleste kører med enten egen bil eller bus, kombardoexpressen.dk til Ystad, og sejler til Rønne. Du kan komme med Kombardoexpressen fra København til Rønne for kr. 119 + kr. 60 for cyklen :) Du kan også sejle fra Køge til Rønne. 

Transport - til & fra Bornholmerfærgen

Der afhentes én gang lørdag 23.7. kl. 13.55 v. færgen i Rønne og bringes én gang Lørdag kl. 14.20, afrejsedag til færgen i Rønne. Dette er inkl. prisen. Alternativ går der busser til Østermarie, med 15 min. gang til Campen.

Afbud

Det er muligt at aflyse/ melde fra ned til 1 måned før ØCampen d. 23.6.22, med tilbagebetaling minus adm. gebyr kr. 200 pr person.

Kontakt

+ 45 2670 5577  info@sexologiskolen.dk


Fotos er fra "pexels" og ellers taget af Yazminanaïs Katarina Fox Eisen

Arrangør

Sexologiskolen er nordens førende skole indenfor sexologi og parterapi. Skolen uddanner Sexologer, Parterapeuter og Specialister. Ialt 37 uddannelser inkl. 9 int. udd. Beliggende med hovedafdeling på Islands Brygge, Gunløgsgade 1, 2300 København S. Afdelinger København, Århus, Oslo - samt Global Line. Se mere på www.sexologiskolen.com 

Lokation

BohemianGarden BohemianGarden, Kirkeskolevej 7, 3751 Østermarie

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .