Sommer smagning i Nordhavn

20 jun 2019 kl. 18:00 - 21:00

Sundkaj 7, Pakhus 47, 3 sal, 2150 2150 NordhavnKom til en boblende oplevelse i vores studie i Nordhavn med udsigt over Øresund.

Vi har sammensat nogle fantastiske forførende champagner denne aften, hvor vi har fokus på rosé champagne, kom og vær med!

Kom og vær med til en hyggelig aften og bliv klogere på hvilke champagne som er din favorit og hvor champagne ikke kun serveres til aperitif, men kan også være en fantastisk ledsager til mad.

Vi har specialiseret os i små familieejet huse hvor bæredygtighed og kvalitet er i højsædet. Vi tager dig igennem 5 forskellige champagne producenter denne aften som alle har hver deres historie. Denne særlige aften bliver der en storytelling om alle de fantastiske producenter og forskellighederne i deres fremstilling af champagne. Vi kommer også igennem de forskellige regioner, druetyper, lagring, høstudbytte og terrior.
Vil du blive klogere på de gyldne bobler come and join us! Det bliver sjovt og lærerigt.

De fem fantastiske champagner vi skal smage på denne aften

1.Vauversin Brut Rosé "DU OXALIE" GrandCru 90% Chardonnay - 10% Pinot Noir

     2.Delavenne Blanc de Blanc Grand Cru 100% Chardonnay

     3.Mouzon-Leroux ”L´incandescent” Rosé De Saignée Biodynamisk Extra brut Grand cru 100% Pinot Noir

     4.Forget-Chemin "Special Club 2013"  62% Pinot Noir - 38% Chardonnay

     5.Duménil "Millésimé 2007" Premier Cru 60% Chardonnay - 20% Pinot Noir - 20% Pinot Meunier     Vi vil servere små retter til smagningen.

     Der vil også være mulighed for at købe champagne til speciele priser denne aften.

     Der er få antal pladser da vi gerne vil give den bedste oplevelse for vores gæster, book derfor din billet så du sikrer dig en plads.

     Vi glæder os til at dele vores bobler med dig!