spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sommercamp: Flora Magica, Heksens Have

Afholdt event

Sommercamp: Flora Magica, Heksens Have

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 aug 2021 kl. 13:00 - 20:00

Beskrivelse

Denne sommercamp er et heldagsevent i Medicinhaven for Radikal Omsorg*, hvor vi i fællesskab fejrer sommerens magiske blomsterflor, og sammen lærer mere om de planter og de fortællinger, der gror og knopskyder på Rønnebæksholm.

Forfatter Malte Tellerup og plantekyndig Annemette Olesen vil samtale omkring urters helbredende kræfter, folketro og plantemedicin.

Forfattere og hekse Shëkufe Tadayoni Heiberg og Nanna Goul vil lede en plantevandring ind i planternes magiske universer.

Kunstneren Samara Sallam vil lede et ritual, der rodfæster os i årstiden og de planter, der er særlig kraftfulde netop nu. Ritualet vil åbne for planternes egenskaber og de fortællinger, der knytter sig til dem. Ritualet vil foregå på engelsk.

Der vil blive serveret lidt spiseligt undervejs, men vi anbefaler at tage madpakke og drikkevarer med.

*Medicinhaven for Radikal Omsorg er en del af udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society, som løber fra 23. juni - 31. oktober 2021 på Rønnebæksholm. Medicinhaven for Radikal Omsorg ligger i Herregårdshaven på Rønnebæksholm og er kurateret af Ida Bencke fra Laboratoriet for Økologi og Æstetik. 

Foto: Christian Brems

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .