Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sommercamp: Haven for Blød Modstand

eventet sluttede

Sommercamp: Haven for Blød Modstand

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

14 aug 2021 kl. 14:00 - 15 aug 2021 kl. 12:00

Beskrivelse

I weekenden den 14.-15. august kan du deltage i sommercampen Haven for Blød Modstand i Medicinhaven for Radikal Omsorg*, hvor vi sammen med kunstnere, jordbrugere og aktivister undersøge haven som et sted for politisk modstand og regenerativt arbejde.

Forfatter Shëkufe Tadayoni Heiberg vil læse op fra sin digtsamling Frø og Muld og afholde en workshop for børn med udgangspunkt i haven som et sted for generøsitet og deling.

Den franske danser og performancekunster Loup Riviére vil fremføre et værk, der udfolder ideer omkring bløde våben.

Forfatter Eskil Halberg vil fortælle om sin bog Madpakker til Revolutionen, og kunstner Åsa Sonjasdotter vil præsentere sit arbejde omkring køkkenhavens historie som et sted for politisk dissidens.

Kunstnerne og aktivisterne Shifa Dogustan og Tess Vee vil introducere os til begreber og praksisser vedrørende genoprettende retfærdighed.

Kunstner Samara Sallam vil afholde et ritual med udgangspunkt i sæsonens planter, og endelig vil kunstner og kok Søren Aagaard lede en sanketur i herregårdshaven og en efterfølgende fælles madlavningsworkshop, der vil ende i fællesspisning i haven.

Det er mulighed for at overnatte i telt på Rønnebæksholm (dette er ikke et krav for at deltage i sommercampen), og der vil blive serveret aftensmad, samt en let morgenmad. Vi anbefaler at tage lidt ekstra spiseligt med, samt egne drikkevarer.

Under sommercampen har du gratis adgang til udstillingen i Kunsthallen. 

OBS: Denne camp bliver delvist afholdt på engelsk.

*Medicinhaven for Radikal Omsorg er en del af udstillingsprojektet Soil.Sickness.Society, som løber fra 23. juni - 31. oktober 2021 på Rønnebæksholm. Medicinhaven for Radikal Omsorg ligger i Herregårdshaven på Rønnebæksholm og er kurateret af Ida Bencke fra Laboratoriet for Økologi og Æstetik. 

Foto: Christian Brems

Lokation

Rønnebæksholm Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .