Sommercamp på Astralis Nexus

DKK 1.495,00

Sted

Dato

27 jun 2022 kl. 09:00 - 01 jul 2022 kl. 16:00

Beskrivelse

Kom til sommercamp hos Astralis Nexus, når vi åbner dørene i uge 26 til børn i alderen 9-14 på Astralis Nexus. 

Astralis Nexus ligger i Tivoli’s bygninger i hjertet af København, og er hjem til en af verdens største esportsorganisationer, med fire verdensmesterskaber i Counter-Strike under bæltet. Sammen med 3 Danmark har vi sammensat et program for at give den absolut vildeste start på sommerferien!

Med et væld af spændende gæster inviterer vi til gaming på de vildeste gamer-PC’er, træning til at forbedre sine evner og mulighed for at finde en masse nye venner at spille med. Hver dag vil en gæst fra Esportsverdenen komme forbi, som fx stjernespillere fra vores Counter-Strike-hold, kendte Twitch-streamere og unge talenter fra vores akademihold.

DET SKER PÅ SOMMERCAMPEN
Til sommercamp hos Astralis Nexus slår vi dørene op kl. 9:00 hver morgen, hvorefter dedikerede ledere guider børnene gennem underholdende oplæg, sjove og lærerige aktiviteter – og selvfølgelig masser af gaming på de samme gamingcomputere og udstyr, som de professionelle spiller på.

Gennem hele dagen vil der være forskellige aktiviteter og frokost i solen med udsigt til Tivoli på vores helt egen terrasse – og rigeligt med gaming. Efter kl. 14:00 er børnene velkommene til at blive hængende med afhentning senest 16:00 eller med skriftlig tilladelse til at blive længere.

TILMELDING
Prisen for perioden er 1.495, og indeholder bl.a. en lækre goodies, unik spillertrøje med eget print og oplæg fra de bedste i branchen. Alle deltagere er velkomne til at blive hængene efter programmet er slut til unikke priser forbeholdt gæster i Astralis Sommercamp.

Deadline for tilmelding er tirsdag d. 31. maj. Læs mere om Astralis Nexus på vores hjemmeside astralisnexus.gg eller besøg os på vores Facebookside, https://www.facebook.com/Astra...

Arrangør

Astralis Nexus er gaming, esport, underholdning og fællesskab samlet ét sted i midten af København. Et gamingcenter med 130 computere fylder det meste af førstesalen ud, mens vores første flagship store og alle Astralis' trofæer kan opleves i stuen. En gennemført Astralis-oplevelse.

Lokation

Astralis Nexus Astralis Nexus, Tivoli Hjørnet, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .