Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sommerens Gæstebud – no. 3

eventet sluttede

Sommerens Gæstebud – no. 3

Billetter fra DKK 245,00

Sted

Dato

27 jul 2017 kl. 17:30 - 20:30

Beskrivelse

ANNA JONSSON OG KIM ERIKSEN – SVENSKE VISER

Inspireret af den aktuelle udstilling med den anerkendte svenske kunstner Charlotte Gyllenhammer og udsynet til nabolandet Sverige, inviterer Munkeruphus til intim koncert som afsluttes med et fælles måltid skabt af vores hus-kok Pernille Margo og tilberedt med lækre råvarer fra lokalområdet.

Vi byder velkommen til en koncert med svenske viser, hvoraf nogle er inspireret af havet og synges af sopranen Anna Jonsson akkompagneret af Kim Eriksen.

Anna Jonsson er uddannet sopran og kirkesanger. Hendes koncerter er ofte en blanding af ord og toner.
Kim Eriksen er uddannet pianist fra det klassiske musikkonservatorium.
De arbejder begge professionelt med musikken.

Pris: 245, - kr. Billetten giver adgang til koncert, spisning og fri entré til udstillingen. Drikkevarer tilkøbes.

Arrangementet afholdes udendørs, så det anbefales af tage tøj med til vejrforholdene – vi rykker ind hvis det regner.

Arrangør

Munkeruphus er et tidligere kunstnerhjem smukt beliggende ud til Øresund på kyststrækningen mellem Gilleleje og Dronningmølle, som siden 1989 har fungeret som udstillingssted for kunst, arkitektur og design. Foruden skiftende udstillinger med danske og udenlandske kunstnere, rummer huset også en mindre butik, en café med udsigt til havet, udeservering om sommeren samt en vidtstrakt offentlig have med skulpturer. Der er direkte adgang til stranden via Dronningekløften i bunden af haven. Se mere på www.munkeruphus.dk

Lokation

Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, 3120 Dronningmølle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .