Sommerens sidste fortællinger

30 aug 2018 kl. 19:30 - 21:30

Havnekulturkontoret, Århusgade 126, 2100 København


Kultur Ø præsenterer:
Sommerens sidste fortællinger

Gravers Graversen & Susan Ørum fortæller en fanfare af moderne personlige historier denne sjove, særlige og let vemodige aften i historiefortællingens tegn, hvor vi siger tak & på gensyn til sommeren.

Vi tør godt love, at begge fortællere får deres udfordringer med både flyvemaskiner, venskaber, kærligheden og gynger & karruseller, når Gravers Graversen igen deler gavmildt ud af sine hjemmelavede problemer, og Susan Ørum fortæller sin helt nye historie ”Karruselmanden”.
Aftenens konferencier er skuespiller Maja Clementsen.

Gravers Graversen
Har gjort genren ”den personlige historie” til noget helt specielt. Intet er for stort eller for småt, når Gravers går fra guldfisk til flyvemaskiner. Det er historier lige fra hjertet til hjertekulen. 

Susan Ørum
Går gerne lige til stregen i sine selvbiografiske løgnehistorier, og vanen tro bliver der vendt op og ned på det hele i ”Karruselmanden”. Det er råt for usødet, når Susan fortæller sig igennem plørehullet, det sentimentale og ud på den anden side igen. 

Maja Clementsen
Skuespiller & instruktør – er aftenens konferencier og har desuden fotograferet til ”Sommerens sidste fortællinger” og instrueret ”Karruselmanden”.

Velkommen! Det bliver sjovt, sørgmodigt & lige til stråhatten.

Sted: Havnekulturkontoret, Århusgade 126, 2150 Nordhavn
Tid: 19.30 – 21.30.
Dørene åbnes kl.19
Entre 75 kr.
Bar med rimelige priser, som kan besøges i pausen.

Billet

Salg lukket