Sommerens sidste fortællinger

Brønshøjvej 17, 2700 København
02 sep 2021 kl. 20:00 - 21:15
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

SOMMERENS SIDSTE FORTÆLLINGER

SOMMERENS SIDSTE FORTÆLLINGER er et sørgmuntert farvel til sommeren med plads til både det gode grin, nærvær og en lille tåre i øjenkrogen. Publikum kan forvente et potpourri af fortællinger sat sammen med iørefaldende musik, fortalt og sunget af Susan Ørum, der bliver musikalsk bakket op af Tom Lindby.

Forestillingens ledetråde er: Noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. Der vil være helt nyt materiale, en fortælling fra gamle dage, en blå blues for sommeren og naturligvis noget lånt. For nok er Susan Ørum en moderne fortæller, der udelukkende arbejder med eget materiale, men det er med en grundlæggende respekt for den mundtlige fortællings tradition og virkemidler. Der bliver heller ikke lagt skjul på inspirationskilder som f.eks. Astrid Lindgren og H.C. Andersen.   

Susan Ørum har rørt og begejstret publikum fra både små og store scener fra Nordjylland til Helsingør - solo eller sammen med Tom Lindby - med forestillingerne: ”Pingvinreglementet”, ”Karruselmanden” og ”Coronakriger-20”. Samarbejdet med Tom Lindby og hans sikre sans for skarpe rock og popsange, har sat hendes Pippi Langstrømpeagtige fortælleunivers ind i en charmerende musikalsk ramme. Sideløbende er skibet Beatfortælling sat i vandet sammen med sangerinden Marianne Van Toornburg.

Velkommen til en aften med underholdning, alvor, latter og musik - og ikke mindst det nærvær og fællesskab, der opstår mellem publikum og en rigtig god historie.

Varighed: 70 minutter

Susan Ørum: Fortælling, vokal, manuskript & komposition

Tom Lindby: Musik, vokal & komposition

Instrueret af: Maja Clementsen

Husk Coronapas – Arrangementet bliver løbende opdateret efter gældende restriktioner. Sommerens sidste fortællinger afholdes på Pilegaardens cafescene.

Foto: Maja Clementsen/Steffen Weiss 

Lys i mørket Gravers Graversen & Susan Ørum#Moderne dansk fortælling.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke