Sommerfest 2018 i Ollerup Forsamlingshus

15 jun 2018 kl. 18:00 - 23:59

Ollerup Forsamlingshus, Svendborgvej 110, 5762 Vester Skerninge

Et helt nyt bud på årets Sommerfest i Ollerup Forsamlingshus fredag d. 15. juni

Så vil Ollerup Forsamlingshus gerne igen, vise sit værd og berettigelse, som stedet der kan samle gamle venner og bekendte, og ikke mindst danne baggrund for nye bekendtskaber, for nu er det nemlig atter blevet tid til årets Sommerfest.

Det bliver ikke helt som det plejer, for det er nemlig i år endelig lykkedes, at lave den fusion med Den Frie Lærerskole, der så længe har været et ønske blandt arrangørerne. Lærerskolebandet Tjilahop kommer med en smagfuld kompot af reggae, hiphop og calypso, tilsat underfundige danske tekster. Tjilahop beskriver selv deres musik således ”Trommerne ligger lidt tilbage og skaber plads til strengeinstrumenternes forførende spil. Umami-effekten opstår når beatet tilføres old school scratch samt trompetens gyldne lyd, som får serotoninen til at stige. Til sammen skabes et lyrisk udtryk som både stimulerer kroppen, hjernen og hjertet."

Derudover er det til alt held lykkedes, at får Sandra Maria Fossdal Kallenbach til endnu engang at gå på scenen. Efter en forrygende optræden ved husets Vinterbal 2017, hvor alle der var tilstede blev blæst ganske omkuld, har det været stort ønske at få Sandra at se, og ikke mindst hører, igen.

Og så selvfølgelig; ikke en Sommerfest uden Ollerup Lufthavn, der spiller et godt langt sæt i vanlige gode stil med heftige guitarriffs, fælles hyggestemning og dans for alle som lyster.

Der er således på smukkeste vis sørget for en meget alsidig op spændende scene, der lægger ud med talentfuld ungdom i skikkelse af Sandra, fortsætter med sikker erfaring og tradition med Ollerup Lufthavn, og afslutter med et lærerskoleband der for første gang i husets historie, åbner en dør til den skole, der ligesom Ollerup Forsamlingshus, har sat sit umiskendelig præg på lokalområdet.

Selvom Sommerfesten, ligesom Vinterballet, er en støttefest for Egebjerg Øveklub, har bestyrelsen vedtaget at gøre entréen gratis i år – så kan, blandt andet, mindrebemidlede studerende også være med. Den lækre middag bestående af grillet (bæredygtig) laks med diverse tilbehør koster dog beskedne 100 kr. og bestilles her på Billetto.

Dørene åbnes kl. 18 og kl. ca. 19 serveres der middag.

Scenen går i gang omkring kl. 20

Overskuddet fra festen går til øveklubben.

Bussen går lige til døren – og hjem igen hele natten.

HUSK DANSESKOENE!

Gratis

Salg lukket

Middag

Salg lukket