Sommerfest & Netværk

Budolfi Pl. 5, 9000 Aalborg
05 jun 2020 kl. 18:00 - 23:00
Billetter DKK 370,00
Billetter DKK 370,00

Kom med årets til sommerfest og dyrk dit netværksliv uden anden agenda end at have det sjovt og få nye kontakter på en uformel måde.

Perspektivet popper up i de hyggelige lokaler i kælderen hos hos Holte Vinlager Aalborg. 

Vi byder på lidt let og lækkert at spise og flotte vine, festtaler fra spændende nordjyske erhvervsprofiler, lidt underholdning samt rig mulighed for at snakke sammen. 

Som festtalere får vi fornøjelsen af:

Mads Hyllested, Ejer, Restaurant Applaus & Bistro Dejavu samt Partner, SMAEK. 

Rasmus Jerver, Partner, Next management, samt Bestyrelsesmedlem ved flere bestyrelser og tidligere direktør hos VisitAalborg

Vi har blot 10 pladser i alt til dette festlige netværksarrangement - så vi dels garanterer en aften med høj netværkskvalitet og dels holder deltagerantallet nede i relation til covid19-situationen. 

Hvem er Perspektivet?

Perspektivet Interessenetværk skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter i selskab med et skiftende ekspertpanel spot på et aktuelt emne.

Netværket er åbent - du er velkommen til de arrangementer, der har din interesse. 

Perspektivet ejes og faciliteres af Erhvervskonsulent & Mødeleder, Cand.Mag. i Læring & Forandringsprocesser, Sina Harbo.

Det med småt 

Købte billetter kan altid benyttes til årets øvrige netværksarrangementer - skulle Perspektivet måtte aflyse arrangementet, grundet covid19-situationen, får du ved dette arrangement billetprisen retur, hvis du ønsker det. 

Kontakt Perspektivet via mail: kontakt@sinaharbo.dk. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke