SOMMERJAZZ I SKOVHAVEN

SOMMERJAZZ I SKOVHAVEN

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

13 aug 2022 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Kom og oplev Kingos Swing Band på slap line i skønne omgivelser.
Du skal selv medbringe Stol/Tæppe og drikkevarer.

Arrangementet er GRATIS, men vi "lader hatten gå rundt" 
(ved aflysning på grund af vejret får du besked senest dagen før)

Rigtig god fornøjelse
Kingos Swing Band

Arrangør

KINGOS SWING BAND er swingende kendt jazzmusik med forkærlighed for at tage kendte danske numre og give dem et pift. Alt sammen kendetegnende for velklingende vokaler, en god håndfuld anekdoter fra et langt virke i jazzens tegn, og ikke mindst fire dygtige musikere på scenen.
Det swinger, det er morsomt og det er god stemning.
KINGOS SWING BAND består af 4 erfarne musikere, som har spillet swingende jazz, blues og evergreens i forskellige sammenhænge gennem de sidste 40 år.

De har hver især turneret i mange sammenhænge ved forskellige jazzfestivaler i Europa og USA, og har desuden medvirket på adskillige pladeindspilninger.

Lokation

Aagrønnehus Aagrønnehus, Hundstrupvej 63, 5762 Vester Skerninge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .