Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Sommerkvinder, Yoga, Meditation, Klang og Dans inkl. frokost

Afholdt event

Sommerkvinder, Yoga, Meditation, Klang og Dans inkl. frokost

Fra DKK 675,00

Sted

Dato

01 jul 2023 kl. 10:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Rose Garden House inviterer kvinder til at fejre sig selv og sommeren🌸

De har inviteret de skønneste gæsteinstruktører:  Anette Tingberg Schantz, ( Borgens Hjerterum) , samt Majken Hauge ( Slip sjælen fri, samt MH Dance Studie) som sammen med Jytte Agnete Iversen ( Rose Garden House, Rum til Ro) og Kirstine Bonde ( Rose Garden House) vil bidrage til en dag i sansernes tegn.

Medi-yoga, guidet meditation, smukke toner og klangskåle, samt dans, vil være på programmet og sætte rammerne om en dag som hylder det indre og det ydre kvindeliv.

Det hele krydres med en lækker frokost fra ‘Krææs’, samt bobler til at fejre sommeren. Der vil være vand,  the og kaffe, samt frugt til rådighed hele dagen.

Hvis vejret er til det, foregår hele eventet udendørs, og der vil være yogamåtter til rådighed. 

Kom og vær med til en nydelsesfuld dag i de smukkeste omgivelser. 

Prisen for eventet er 675,-

Der er begrænset billetter.

Arrangør

Lokation

Gellerupholm, Gellerupvej 61, 6800 Varde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .