Sommeroplæsning - Asta Olivia Nordenhof

Rahbeks Alle 23, 1801 København
16 sep 2021 kl. 16:00 - 17:00
Billetter Gratis - DKK 60,00
Billetter Gratis - DKK 60,00

I begyndelsen af guldalderen blev der jongleret med ord, læst op og snakket om litteratur i Bakkehusets stuer. Bakkehuset var et kulturelt mødested for tidens største forfattere og poeter, som kom for at besøge ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek og for at udveksle tanker og ideer. Som en hyldest til fortidens og nutidens litteratur holder Bakkehuset i august og september arrangementsrækken ”Sommeroplæsninger”, hvor forskellige forfattere læser op fra egne værker. Gennem fire oplæsninger for voksne og fire oplæsninger for børn, giver Bakkehuset stemme til nogle af nutidens toneangivende danske forfattere af både voksen- og børnelitteratur og skaber rum for både fordybelse og kreativitet.

Torsdag den 16. september byder vi velkommen til den prisbelønnede forfatter Asta Olivia Nordenhof. Nordenhof dimitterede fra Forfatterskolen i 2011 og fik sit gennembrud med digtsamlingen ”Det nemme og det ensomme” i 2013, hvor hun blev kendt for sin selveksponerende, bramfri og konkrete skrivestil. I 2020 udkom hendes socialrealistiske og samfundskritiske værk ”Penge på Lommen”, som er første del af et planlagt syvbindsværk, kaldet ”Scandinavian Star”. Med
”Penge på Lommen” blev hun nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris, og det er dette værk, hun vil læse op fra. Glæd jer til at opleve Asta Olivia Nordenhof i Bakkehusets historiske rammer!

Billetter til oplæsningen sælges kun via Billetto. Entré til Bakkehuset er inkluderet i billetprisen, og museet kan besøges før oplæsningen.

Oplæsningen foregår på museets førstesal, som tilgås via trappe.

Profile picture
Bakkehuset. Frederiksbergmuseerne
Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.
eventet sluttede

Sommeroplæsning - Asta Olivia Nordenhof

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke