Event aflyst

Sommersang på Møllegården

DKK 180,00

Sted

Dato

02 aug 2020 kl. 13:00 - 16:30

Beskrivelse

Intimkoncert i det grønne” Viser, fællessang og folkemusik.

med Anne Dorte Michelsen, Bjarke Falgren, Ensemble Storstrøm, Anders Roland & Finn Olafsson og M.C. Hansen & Jacob Chano

I 2018 startede en ny tradition på Kulsvierlaugets dejlige festivalplads på Møllegården nær Rønnede. Her begyndte et samarbejde mellem de lokale musikere M.C. Hansen og Anders Roland og gårdejer Aleks Jensen. Sammen med musikalske venner vil de igen i 2020 arrangere en folkelig og festlig sommerkoncert med akustisk musik, viser og fællessang.
I 2019 koblede festivalen "Musik over Præstø Fjord sig på arrangementet og i 2020 glæder arrangørerne sig til at kunne se frugten af det nye samarbejde.
”Sommersang” er lånt fra den entreprenante sangskriver Helge Engelbrecht, der i sin hjemby Ansager i Vestjylland har skabt et landskendt tilløbsstykke under titlen Sommersang i Mariehaven. På Møllegården er temaet i år ”Intim koncert i det grønne”, fordi der satses på en helt tæt kontakt med publikum. Og vi ved jo at vejret bliver fantastisk!

Arrangør

Lokation

Møllegårdens Dyretilbehør Møllegårdens Dyretilbehør, Eskilstrupvej 27, 4683 Rønnede

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .