Sommerskole 2019

24 jul 2019 kl. 11:00 - 28 jul 2019 kl. 16:00

Efterskolen Epos, Færgevej 5, 6440 Augustenborg

PRAKTISK INFORMATION

STED: Epos Efterskole, Færgevej 5, 6440 Augustenborg
TID:
Onsdag den 24. juli kl. 11.00 - søndag den 28. juli kl. 16.00
PRIS:
350,-
TRANSPORT:
Orkerne Kommer dækker dine transportudgifter - HUSK KVITTERINGER

INDHOLD
For fjerde år afholder Orkerne Kommer sommerskole for de spildesigninteresserede og aspirerende danske rollespilsarrangører. Forstanderparret Nynne Søs Rasmussen og Simon Steen Hansen inviterer både gamle og nye elever indenfor til en fantastisk uge med undervisning i rollespilsdesign og arrangørarbejde, networking og nye venskaber med skøre og skønne mennesker. En superdygtig lærergruppe bestående af erfarne rollespillere, står klar til at undervise i alt fra kommunikation, til logistik, til spildesign og masser af frivillige hænder kommer til at sørge for en god uge på alle de logistiske fronter.  

Sommerskolen har et mantra som vi stræber efter: God ledelse og aktivt designvalg.
På Orkernes sommerskole kommer der mange forskellige deltagere fra mange forskellige rollespilsmiljøer og kulturer. Derfor forventer vi at du ankommer med et åbent sind, klar til at acceptere alle. Vi har en drøm, om at den viden som bliver tillært på sommerskolen, vil spredes rundt i landet, også til dem som ikke kunne deltage. Dette håber vi at du vil hjælpe os med at opnå.

FØRSTE- OG ANDENÅRSELEVER 

Som første- og andenårselev på sommerskolen vil du blive delt op i en 'klasse' og et "fakultet" sammen med 8-14 andre deltagere. I løbet af ugen vil I få undervisning i rollespilsdesign og arrangørarbejde alene eller sammen med andre klasser. I vil få mulighed for at teste eller arbejde med jeres egne ideer og jeres lærer, og de andre deltagere, kommer til at stå på spring med sparring og nye ideer. Hvert fakultet vil have en dekan tilknyttet, som vil fungere som anker i ugens løb.

TREDJEÅRSELEVER OG FREM

Som "Seniorelev" vil sommerskolen fungere som et kæmpe projektværksted, hvor der både vil være blokke til at arbejde på jeres egne scenarieideer og mulighed for at tage til nogle af de spændende valgfag. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring eller skriv til René Bokær
Orker@rollespilsfabrikken.dk
(+45) 27966152

Billet til sommerskolen

DKK 350,00