Sommerskriveferie 2018

21 jul 2018 kl. 13:00 - 15:00

Sommerskriveferie, Koldkurvej 2, 7470 Karup J

Trænger du også til en hel uge med skrivning, og er du medlem af HUF? Så tag på sommerskriveferie med Håbefulde Unge Forfattere i Midtjylland. Skriv, rediger, arbejd på dit plot eller din hovedperson. Hvorfor skrive alene?

Vi skal være på en gård med masser af plads. Der vil være et stillerum til at skrive i, et hyggerum til spil, sang, m.m., samt en spisesal. Stranden ligger ikke lige om hjørnet, men der er skøn natur og en å i nærheden, som man kan bade i. Derudover har vi flere biler til rådighed, så en udflugt til en badesø eller til stranden kan også arrangeres.

Hvis du vil sove indendørs (der er 11 pladser plus 2 pladser i campingvogn), kan du låne dyne og pude, men du skal selv medbringe sengelinned. Håndklæder skal også medbringes hjemmefra. For de seje huffere, er der også masser af plads til at slå telte op. Der er lige nu sat 11 indepladser, 2 pladser i campingvogn samt 6 udepladser til salg - hvis interessen er der, kan flere end 6 sove ude. Teltet skal du selv medbringe!

Vores søde madmor, Regina, står for menuen, som er vegetarisk og lækker. Alle har dog en husalfedag, hvor de hjælper til i køkkenet. Indkøb af personlige snacks og drikkevarer kan også ordnes med en lille køretur.

Ankomst lørdag den 21. juli fra kl. 13. Afgang lørdag den 28. juli omkring kl. 13.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til huf.forfatter@gmail.com.

Vi glæder os til at se dig!

Indeplads

Salg lukket

Campingvogn

Salg lukket

Telt

Salg lukket