spring til hovedindhold

SommerTegneSkole 2024 - Odense - uge 28 (8-12 år)

SommerTegneSkole 2024 - Odense - uge 28 (8-12 år)

Fra DKK 2.395,00

Beskrivelse

UDSOLGT DE 4 SIDSTE ÅR I HELE LANDET og også allerede UDSOLGT I ÅR - men skriv dig på ventelisten, så du kan få en plads, hvis nogen skulle hoppe fra.

Sjov, kreativ og lærerig sommerferie til familiens yngste medlemmer


Kasper Købke har gennem de sidste 14 år undervist børn og unge, så han har stor erfaring i at planlægge målrettet tegneforløb, der sikrer at alle uanset tegne-niveau får det optimale ud af hans SommerTegneSkoler – både hvad angår brugbare tegneteknikker, nye tegnevenner, store smil og store grin.

Få fyldt skoletasken op med de sejeste tegnetricks

Sjov og lærerig tegneuge sammen med kunstner Kasper Købke

Få alle Købkes tegnetricks gennem denne sjove og kreative SommerTegneSkole, så du uden tvivl vil starte det nye skoleår med skoletasken fyldt af seje tegnetricks.

Lær at tegne de fedeste skygger, og få din tegning til at hoppe ud i hovedet på dig som en anden 3D-film.

Købke kan lære dig, og vil lære dig, alt det du gerne vil kunne med en blyant.


Vi tager også ud i byen og tegner

Én af de 5 dage tager vi på en af Odenses museer, hvor du skal lære at tegne skulpturer, malerier og andre fortidsgenstande - og også lære om nogle af kunstnerne fra MEGET gamle dage :-)

Og ja, så vil der selvfølgelig være en masse andet tegnesjov hele ugen igennem. Bl.a. vil du komme til at tegne efter store og små genstande, som fysisk står foran dig, samt en masse andre seje tegnetricks.

Undervisningsdatoer
Uge 28: Man.-fre. d. 8. - 12. juli 2024 kl. 9-13
(5 x 4 timer, inkl. alle materialer)

For yderligere information
Kontakt Købke direkte på kasper@kasperkobke.com


Kasper tegner hyper-realistiske værker med sine tegneblyanter, og er du med på hans SommerTegneSkole, så vil du kunne lære nogle af hans seje tegnetricks.

Kasper glæder sig meget til at lære sine tegnetricks fra sig, så hvis du eller én du kender heller ikke kan slippe tegneblyanten, skal I absolut ikke gå glip af denne SommerTegneSkole. Den bliver både lærerig, fantasifuld og sjov.”I selskab med Kasper får man et indblik i tegnekunstens fantastiske verden. Med sit engagement, faglighed, humør, pædagogiske og tålmodige sans formår han, at fange drenge med krudt bagi og udfordre de kreative piger, så alle kommer derfra med en tændt tegnegnist og med en rygsæk fuld af ideer og viden om tegnekunsten.” - Camilla - Folkeskolelærer, Hyllinge SkoleKasper er ufatteligt dygtig, ikke kun på det faglige, men også på det menneskelige, hvor han på en virkelig god måde kan få alle til at forstå, hvordan man bruger tegneteknikkerne på egen hånd. Kasper er en dygtig kunstner og underviser, som jeg kun kan anbefale hvis man vil lære at tegne.”

- Jeanette Munch Thomsen - tidligere deltager på Kasper Købkes tegnekursus

Arrangør

Kasper Købke har gennem de sidste 14 år undervist mere end 10.000 børn, unge og voksne i alle aldre, så han har stor erfaring i at planlægge målrettet tegneforløb, der sikrer at alle uanset tegneniveau får det optimale ud af hans tegneworkshops og tegnekurser – både hvad angår brugbare tegne- og visualiseringsteknikker, ligesindede tegneentusiaster, store smil og store grin.


Kasper er en prisbelønnet og anerkendt billedkunstner, der med sin tegneblyant skaber historiske og personale værker. De er hyper-realistiske, store og fyldt med hundredvis og tusindvis af detaljer og referencer, og hænger hos både virksomheder, offentlige institutioner og private.

Lokation

Teaterskolen TOPPEN, Slotsgade 18.1, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder