spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sommertid Festival

Afholdt event

Sommertid Festival

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

05 apr 2024 kl. 18:30 - 06 apr 2024 kl. 00:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Fredag d. 05.04.2024 – kurateret af LiteraturHaus

Vi bevæger os fra det nordiske til det europæiske og byder i samarbejde med Versopolis denne dato velkommen til en aften med lyrisk eksperimentering, når poesi, spoken word og rap blandes i det poetiske tegn.

18.30: Dørene åbner med Thorkil Jacobsen
Vær med fra begyndelsen, når Thorkil Jacobsen åbner ballet, og fortæller om Versopolis, poesi og lyrik, og hvorfor Sommertid er opstået.

19-20: Peter Dyreborg læser op med opfølgende open mic

For alle poesinysgerrige og lyriske performere, overdrager vi mikrofonen til aftenens vært, Peter Dyreborg, der også vil læse op fra sit eget kartotek. Bagefter sættes scenen til en halv times open mic.

20.30: Litauisk poesi m. Ernestas Noreika

I samarbejde med instituttet for litatuisk kunst og kultur i Sverige, Finland og Danmark, glæder vi os som små børn juleaften til at kunne opleve Ernestas Noreika optræde med sin mikro- og makrokosmiske poesi for os!

21.00: Fransk poesi m. Samantha Barendson

I samarbejde med Det franske kulturcenter i Danmark er vi pavestolte af at præsentere Samantha Barendson, der giver os et indblik i en spraglet og tilsyneladende fragmenteret tilgang til poesi, gennem hendes mange internationale rødder.

22.00: Samtale mellem Noreika og Barendson

Poesien ser ukronede dage herhjemme på dansk jord, men måske har vi alligevel lidt at lære udefra? Vi har i hvert fald sat de to poeter i stævne over en samtale, for at høre hvad deres tilgang til ordet og poesien kan bidrage med af perspektiver fra Europa.

22.30: Litauisk rap med BEETA!

Ernestas Noreika vil udfordre grænserne for poesi og spoken word, når han afslutter aftenen med sin særlige tilgang til rap under pseudonymet BEETA. Selv på litauisk, mærker man ordenes rytme og dronende, men dog dragende effekt.

Efterfølgende er der til at besøge baren i huset (som selvfølgelig er åben hele aftenen), med musik og snak i et festligt rum.

https://fb.me/e/1ekvFBeAW

https://poesifestival.dk/

Arrangør

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Lokation

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .