spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

SOMMERTID - Københavns Internationale Poesifestival

Afholdt event

SOMMERTID - Københavns Internationale Poesifestival

Fra Gratis

Sted

Dato

27 maj 2022 kl. 17:00 - 29 maj 2022 kl. 20:00

Beskrivelse

Vi glæder os til at invitere dig til tre dage med poesi i verdensklasse!
Sommertid er Danmarks store festival for poesi. Vi drømmer om at give dig det fineste, voldsomste, mest elegante, provokerende, sjoveste, vredeste, nødvendige, komplet uforståelige, totalt vedkommende, hårdeste, dovent drævende, tankevækkende poesi, du kommer til at høre i år.

Oplev i 2022: 
Nora Gomringer
Lív Maria Róadóttir
Ingvild Lothe
Marianne Larsen
Elis Burrau
Morten Chemnitz
Liv Ea
Jessie Kleemann
Liv Thastum

LILLA SCENE kurateret af DET LILLA RUM søndag i Møllegade 7
Shadi Angelina Bazeghi
Amina Elmi
Helena Boberg
Melanie Kitti
Elias Sadaq
Merima Dizdarević
Sabitha Söderholm
Maja Lee Langvad
Anna Rieder

Praktisk

Sommertid bliver til i partnerskab mellem Poesiens Hus og LiteraturHaus og Det Lilla Rum. Vi ønsker at skabe en festival, hvor danske og internationale digtere sætter hinanden stævne i København, og gæster kan opleve samtaler, oplæsninger, koncerter og meget mere. 

2022 er festivalens tredje år. Tak til Københavns Kommune, Nordisk Kulturfond, Versopolis, Statens Kunstfond og Goethe-Institut for støtte.

Særlige vilkår
En ’Alle dage’-billet giver adgang til Sommertid-oplæsninger på LiteraturHaus fredag, lørdag og søndag (og dermed mulighed for at høre alle de repræsenterede digtere, talks og koncerter) samt et medlemsskab af Poesiens Hus. Billetten giver ikke adgang til fællesspisning. Et medlemskab er 1-årigt og giver ret til at stemme ved årets generalforsamling samt rabat på drikkevarer og arrangementer.


En ’Enkeltdag’-billet giver adgang til dagens program.
Søndagens program kurateres af DET LILLA RUM med støtte fra Statens Kunstfond.

Om Poesiens Hus
Poesiens Hus er et originalt, æstetisk og omverdensvendt poesihus, der arbejder for at vise poesiens relevans og potentiale som forandringskraft.
Leder: Karen Siercke.
Kontakt Poesiens Hus: karen@poesienshus.dk

Om LiteraturHaus
I en nedlagt kirke på Nørrebro ligger LiteraturHaus, et hus der siden 2005 har været dedikeret til litteraturen. 

Leder: Thorkil Jacobsen.
Kontakt LiteraturHaus: thorkil@literaturhaus.dk

Om DET LILLA RUM
DET LILLA RUM er en feministisk bogcafé, en litterær platform og fælleskab, på ydre Nørrebro, drevet af frivillige kræfter og kærlighed til litteratur. DET LILLA RUM er skabt i håbet om at kunne skabe et safe-space. Et rum, hvor man kan komme og være med til forskellige litterære arrangementer: events, digtoplæsninger, oplæg, talks og samtalesaloner i et intersektionelt perspektiv. DET LILLA RUM kuraterer desuden ud af huset. Kontakt DET LILLA RUM: detlillarum@gmail.com

Om Ordskælv
Ordskælv er et tværnordisk nonprofitforlag, der arbejder for at skabe stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere.
De nordiske søstre: Karen Siercke (DK), Sunna Dís Másdóttir (IS), Emilie Geist (NO) og Jennie Johansson (SE)
Kontakt Ordskælv: karen@ordskaelv.org

Arrangør

Poesiens Hus er et omverdensvendt poesihus, der skaber rum for lyrik, for alle:

Via poetiske arrangementer og fællesskaber, læse-og skriveværksteder og Poesiens Bus, får vi poesien ud i hele landet og Norden. Poesiens Hus har hjemme i Møllegade 7 på Nørrebro i København, hvor vi deler hus med LiteraturHaus. Hér har vi både arrangementer i Caféen i kælderen, og i den smukke festsal. Hvor arrangementet foregår, fremgår i arrangements-tekst. #altidmerepoesi

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .