spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sommertid - minifestival

Afholdt event

Sommertid - minifestival

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

21 jun 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Endagsfestival med Søren Ulrik Thomsen, Lukas La Cour og Mette Moestrup + danske oplæsninger og videoklip fra fem udenlandske digtere.

Vores stort anlagte poesifestival, Sommertid, blev desværre aflyst pga corona. I stedet afholder vi nu en endags-festival med tre danske digtere og videoklip fra de udenlandske digtere, der oprindeligt var på programmet.

Der er kun 40 billetter til salg pga corona-restriktioner, men hele arrangementet bliver live-transmitteret her på Facebook.


Program:

Klokken 14:00-14:20 - Søren Ulrik Thomsen læser op

Klokken 14:20-14:30 – Video med oplæsning af Hanadi Zarka på arabisk, oplæsning af et udvalg af Hanadi Zarkas digte på dansk ved oversætteren Naja Bjørnsson

Klokken 14:30-14:40 – Video med oplæsning af Juana Adcock på engelsk, oplæsning af digtet på dansk ved oversætteren Camilla Kikkenberg

Klokken 14:40-15:00 – Mette Moestrup læser op

Klokken 15:00-15:10 – Video med oplæsning af Aleš Šteger på slovensk, oplæsning af et udvalg af Aleš Štegers digte på dansk ved oversætteren Jette Ostan Vejrup

Klokken 15:10-15:20 – Video med oplæsning af Burcu Sahin på svensk, oplæsning af digtet på dansk ved oversætteren Camilla Kikkenberg

Klokken 15:20-15:30 – Video med oplæsning af Fiston Mujila på fransk, oplæsning af digtet på dansk ved oversætteren Camilla Kikkenberg

Klokken 15:30-16:00 – Koncert og oplæsning med Lukas la Cour

Arrangør

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .