Sommertid Poesifestival

Møllegade 7, 2200 København
21 maj 2021 kl. 16:00
23 maj 2021 kl. 22:00
Super arrangør

Sommertid er Danmarks store festival for poesi.  

Målet er at give publikum det fineste, voldsomste, mest elegante, provokerende, sjoveste, vredeste, nødvendige, komplet uforståelige, totalt vedkommende, hårdeste, dovent drævende, tankevækkende poesi, I kommer til at høre i år.   

Vi glæder os til at invitere jer indenfor til tre dage med dansk poesi i verdensklasse! 

Oplev i 2021: 

Kira Skov
Henrik Nordbrandt
Naja Marie Aidt
Joan Rang Christensen
Mikas Lang
Nikolaj Zeuthen
Niels Hav
Shëkufe Tadayoni Heiberg
Jens Kæmpe
Ditte Holm Bro
Theresa Salomonsen
Carsten René Nielsen


Praktisk

Sommertid bliver til i partnerskab mellem LiteraturHaus og Poesiens Hus.

Vi ønsker at skabe en festival, hvor danske og internationale digtere sætter hinanden stævne i København, og gæster kan opleve samtaler, oplæsninger, koncerter og meget mere.

2021 – festivalens andet år – bliver dog en smule anderledes. Pga Corona-virus og den deraf følgende karantæne har vi været nødt til at skrue ned for de internationale ambitioner og har i stedet fokuseret udelukkende på danske digtere og oversættere.  

Tak til Københavns Kommune og Nørrebro Lokaludvalg for støtte.Særlige vilkår

En "Alle dage"-billet giver adgang til Sommertid-oplæsninger på LiteraturHaus fredag, lørdag og søndag aften (og dermed mulighed for at høre alle de repræsenterede digtere) samt adgang til koncert med Kira Skov lørdag aften. 

Billetten giver ikke adgang til specialarrangementer i forbindelse med festivalen, herunder 'Verdens mindste oplæsning', 'Fælleslæsninger', 'Bad og Poesi' mm. Billetten giver heller ikke adgang til fællesspisning. 

En enkeltdagsbillet giver adgang til de specifikker oplæsninger den aften, og lørdagsbilletten giver endvidere adgang til koncert med Kira Skov. 

I anledning af festivalen har vi tilbud på et medlemskab af begge foreninger LiteraturHaus og Poesiens Hus: 250,- (normalt: 397,-). Som medlem får du rabat på en lang række aktiviteter og events fra Poesiens Hus og LiteraturHaus - og faktisk får du halv pris på Sommertid! 

Derfor kan vi tilbyde dig medlemskab og billet til alle dage for 450 kr. Normalt koster billetten i sig selv 400 kr. Et medlemskab er 1-årigt og giver ret til at stemme ved årets generalforsamling samt rabat på drikkevarer og arrangementer.

Om Poesiens Hus:

Poesiens Hus er en fysisk base for landets digtsamlinger og arrangerer oplæsninger, workshops, teater, debataftener m.m. Daglig leder: Karen Siercke.

Kontakt Poesiens Hus: karen@poesienshus.dk

Om LiteraturHaus:

I en nedlagt kirke på Nørrebro ligger LiteraturHaus, et hus der siden 2005 har været dedikeret til litteraturen. Daglig leder: Thorkil Jacobsen.

Kontakt LiteraturHaus: thorkil@literaturhaus.dk

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke