Sommerturne med Cirkus Big på Birkehede Camping

23 jul 2018 kl. 19:00 - 20:00

Birkhede Camping, Lyngvej 14, 8680 Ry


Cirkus Big's sommerturne er en helstøbt cirkusoplevelse. Vi ankommer om formiddagen og bygger vores festlige cirkuslejr op samtidig med, at vi dekorerer hele campingpladsen med bannere og plakater.

kl. 15.00 åbner vi dørerne for en dejlig cirkusskole/legeplads, hvor hele familien kan komme på besøg i vores telt, hvor de lærer at lave alle mulige cirkustricks.
kl. 16.00 Kan alle komme med på vores humørparade, hvor vi i flok med musik og højt humør, danser gennem campingpladsen sammen.
Cirkusskolen og paraden er ganske gratis at deltage i.
kl. 18.30 åbner vi døren til vores aftenforestilling. pladserne er unummererede, så kom gerne i god tid og få en ordentlig plads.
kl. 19.00 starter vores cirkusforestilling; i år kan i glæde jer til vores 20 års jubilæumsforestilling! vi har en masse spændende overraskelser i ærmet!

Forestillingerne er et festfyrværkeri med comedy-galla-artisteri, trylleri, musik, jonglering og massere af klovnerier.
Vi sammensætter altid vores shows, så både børn, unge, voksne og ældre alle får en stor oplevelse, både sammen og hver for sig.
Vi er et cirkus helt uden dyr - Det er vi stolte af.
Oplev Klovnen Knud, Tryllekunstneren Andreas og Cirkusdirektøren Mr. Big i et show med 100% lattergaranti for både store og små.
Vi mener det med lattergaranti: hvis ikke du griner, får du dine penge tilbage. Kom bare og prøv os af ;)

Cirkus Big har ofte gæsteartister forbi vores shows og vi kan iøvrigt prale med at have et ualmideligt bredt program. Derfor kan vi VARIERE vores forestillinger til stor glæde for det tilbagevendende publikum.

I år har vi et par fuldstændige fantastiske overraskelser i ærmet...
I kommer til at grine, gyse og græde af glæde.


Voksne (fra 13 år)

Salg lukket

Børn (fra 2-12 år)

Salg lukket