spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søndag 13. okt. / Verdenslitteratur på Møn med Gerður Kristný

Afholdt event

Søndag 13. okt. / Verdenslitteratur på Møn med Gerður Kristný

Fra DKK 325,00

Sted

Dato

13 okt 2019 kl. 14:00 - 17:30

Beskrivelse

Mød den islandske forfatter Gerður Kristný i samtale med forfatter Shadi Angelina Bazeghi

Program søndag den 13. oktober:
Fra kl. 12 mulighed for frokost i restauranten (forudbestilles).
Kl. 14 - 17.30 Gerdur Kristny i samtale med digter og oversætter Shadi Angelina Bazeghi om forfatterskabet, med vægt på bl.a. nordisk mytologi og feminisme. Pauser undervejs.

Arrangementet starter kl. 14 med et ganske særligt musikprogram (ca. 45 min.), hvor Kristny sammen med ensemblet ALDA Orchestra (Island/UK) fremfører hele digtsamlingen "Drapa" med musikledsagelse!
Værket er bestilt af festivalen Poet in the City i London, hvor der netop har været premiere.

Efter samtalen er der bogsignering.

Gerður Kristný (f. 1970) er en af de førende stemmer på Islands stærke litteraturscene. Hun har skrevet både prosa og lyrik og fik sin litterære debut i 1994 med digtsamlingen ”Ísfrétt”, og det skønlitterære gennembrud kom med ”Blóðhófnir” (Blodhingst, 2011). Denne digtsuite om jættekvinden Gerd indbragte hende en række priser - og en nominering til Nordisk Råds Litteraturpris, og den er blevet oversat og udgivet i flere lande.

Med et traditionsbevidst udgangspunkt i den gamle Edda-digtning og sagaerne har Kristný skabt sin helt egen stil, hvor nordisk mytologi smelter sammen med aktuelle problemstillinger - i et stærkt og lyrisk sprog. Den barske natur møder det rå Reykjavik. Kristný skriver om udsatte kvindeskæbner med en dybtfølt sympati og et alvorligt glimt i øjet.

I Politiken kaldte Thomas Bredsdorff Blodhingst for "en fejende flot samling digte om jætter og nordiske guder, der viste sig at være af samme beskaffenhed som nutidens mennesker."

Gerður Kristnýs bøger myldrer med referencer til både ”Vølvens spådom”, P.J. Harveys sangtekster og filmmageren Quentin Tarantino. Man møder nordisk mytologi, feminisme og nordic noir!

Ud over lyrik har hun også skrevet børne- og ungdomsbøger og romanerne Hestvik (da. 2017) og Smarties (da. 2018) og er blevet oversat til over 20 sprog. Forlaget Vandkunsten har udgivet Kristnys bøger på dansk. Inden arrangementet i oktober udkommer digtsamlingen Sjælemesse.


Som altid ved Verdenslitteratur på Møn er tiden og fordybelsen i samtalen helt central. Forfatteren har tre timer til rådighed sammen med en interviewer og publikum. Det betyder, at samtalerne kommer i dybden – og der er god tid til oplæsning, spørgsmål og debat. Samtalerne vil foregå på dansk.

Der er bogsalg i forbindelse med arrangementet og der vil være mulighed for spisning i Skovpavillonen. Lørdag bliver det efter forfatterarrangementet og søndag serveres frokost inden arrangementet starter. Billetterne kan bestilles med eller uden spisning.

Den annoncerede weekend-billet, som gælder begge dage, er udsolgt. Men der er stadig 1-dagsbilletter til både lørdag og søndag!

Læs mere om Verdenslitteratur på Møn på http://verdenslitteratur.dk/

Priser:
Billet uden spisning lørdag eller søndag: 325 kr.
Buffet lørdag (ca.) kl. 18 eller frokost søndag fra kl. 12, begge dage med mulighed for vegetarmenu, kan tilkøbes for 160 kr. Priserne er inkl. billetgebyr.

Det er også muligt at købe frokost lørdag før arrangementet. Dette bestilles direkte hos Fanefjord Skovpavillon, tlf. 55 81 73 67 (Øvrige billetter og menuer kan ikke bestilles på dette tlf.nr.)

Medbragt mad og drikke kan ikke indtages på området.

Arrangør

To dage. Ét forfatterskab! Verdenslitteratur på Møn har siden 2000 arrangeret litteraturbegivenheder på Møn med internationalt kendte forfattere. Ved Verdenslitteratur på Møn er tiden og fordybelsen i samtalen helt central. Forfatteren har tre timer til rådighed sammen med en interviewer og publikum. Det betyder, at samtalerne kommer i dybden – og der er god tid til oplæsning, spørgsmål og debat. Kommende arrangement: Gerður Kristný 12. og 13. oktober 2019. Mød den islandske forfatter i samtale m. Erik Skyum-Nielsen (lør.) eller Shadi Angelina Bazeghi (søn.) + live performance: ’Drápa’ m. ALDA Orchestra (UK/Island) www.verdenslitteratur.dk

Lokation

Fanefjord Skovpavillon Fanefjord Skovpavillon, Fanefjord Skovvej 6, 4792 Askeby

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .