spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søndag den 10. december eftermiddagsåben

Afholdt event

Søndag den 10. december eftermiddagsåben

Fra DKK 345,00

Sted

Dato

10 dec 2023 kl. 12:32 - 15:30

Beskrivelse

KOM HELT TÆT PÅ OG HØR INTERESSANTE HISTORIER OM BILERNE

Glem alt om en kedelig dag hjemme ”med sofaen på ryggen”. I stedet skal du ud og strække benene ved at gå rundt blandt Jørgen Strøjers smukke biler og høre fantastiske fortællinger om bilerne - kort sagt få stimuleret alle dine bilsanser. For at undgå at du på turen dehydrerer, er der indlagt en pause hvor der bliver serveret kaffe og kage. 


Tidsplan:

12.30 – 13.00  Dørene åbner
13.00 – 13.45 Fortællinger om Strøjer Samlingens biler
13.45 – 14.15  Pause med kaffe og kage
14.15 – 15.00 Fortællinger om Strøjer Samlingens biler
15.00  - 15.30 Mulighed for at gå på egen hånd og se på bilerne
15.30 Tak for i dag


OBS:
Der udbydes ikke børne billetter. Bilernes opstilling samt konceptet egner sig ikke til børn. De færrest børn er vilde med 2 x 45 minutters fortælinger om biler. Du er naturligvis velkommen til at købe entrebillet til en ung der vild med fortællinger om biler. 

Du bliver helt sikkert fascineret af en eller flere af Strøjer Samlingens unikke biler. Brænder du inde med et spørgsmål om Jørgens biler, så hold dig ikke tilbage. Vores rundvisere er klædt godt på og har en bred viden om Jørgens biler. Dog er det nok nemmest at spørge Google, hvis du har behov for mere tekniske data f.eks. 0 til 100 km/t på Strøjer Samlingens mere end 100 biler.

Vi garanterer dig, at denne oplevelse aldrig vil gå i glemmebogen. Om du har været her før, har ingen betydning. Jørgen skifter nemlig jævnligt ud i hans biler, og rundviserne fortæller forskellige fortællinger.

Hold dig ikke tilbage - skynd dig at få inviteret kammeraterne, din mand, kone, eller måske dine forældre. Kort sagt: Få inviteret dem, som du vil dele denne unikke oplevelse med. Vi lover dig, at dagen vil rumme en masse grin, sjov og fart over feltet.

Hvis Jørgen er hjemme, kigger han helt sikkert forbi og siger Hej. Han er aldrig bleg for at dele hans historier med gæsterne.

Lokation

Strøjer Samlingen Strøjer Samlingen, Bogyden 12, 5610 Assens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .