Søndags-meditation

eventet sluttede

Søndags-meditation

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

25 jul 2021 kl. 09:30 - 11:00

Beskrivelse

Det her bliver sjovt og meditativt.

Kom med til meditation om du er hjemme eller på ferie så deltag.

Rent praktisk så er der plads til 9 personer (fysisk tilstede - først til mølle princippet) og alle andre kan være med LIVE via en lukket facebook - gruppe (Linket får du så snart du har tilmeldt dig)

Det bliver helt sikkert rigtig dejligt lige at få et pusterum - åndehul, uanset om du har ferie, har haft ferie eller skal have ferie.

Meditation og at trække vejret er rigtig dejligt. Det giver ro helt ind i kernen.

Alle kan deltage, uanset om du aldrig har mediteret eller har sat det lidt på hold eller dyrker det dagligt.


Jeg glæder mig til at se dig.

Lokation

Life Journey Institute Life Journey Institute, Emil Pipers Vej 32, 2800 Kongens Lyngby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .