Log ind / Opret

Søndagsskolen om Spil

05 nov 2017 kl. 10:00 - 16:00

Klub, Linnésgade 25, 1361 København


Hvad kan vi lære af spil, spilteori og spils opbygning? Hvorfor er spil så fascinerende? Hvordan kan vi lade os inspirere af spil-tankegangen i vores daglige virke? Hvad lærer vi gennem leg og spil?

Søndagsskolen om Spil handler om at gøre os klogere og udvide vores horisonter, så vi får indblik i spillenes verden og kan deltage mere kvalificeret i debatten. Her diskuterer vi ikke, om børn og unge spiller for meget - det diskuteres der så rigeligt alle andre steder. Her samles vi for at blive klogere og forstå spillenes tiltrækningskraft. Og for at have det sjovt, mens vi lærer.

Undervejs fortæller både spiludviklere, forskere og praktikere om deres arbejde - og spiller forskellige former for spil.

Kurator: Thomas Vigild, der står bag spiludviklingslinjen på Vallekilde Højskole, udvikler spil og designer gåderum. Til Søndagsskolen om Spil samler han spiludviklere, forskere og praktikere, der belyser spil fra hver deres vinkel - og spiller med, når vi prøver forskellige spil.
Nærmere information følger, når arrangementet nærmer sig.

Hvem kan være med: Denne søndagsskole er velegnet til alle aldre og meget af undervisningen foregår på tværs af aldersgrupper. Undervisningen kræver ingen forkundskaber og bygger i høj grad på tanken om gensidig mesterlære, hvor erfarne spillere og nysgerrige nybegyndere inspirerer og lærer af hinanden.

Børn og unge under 15 år deltager gratis i følge med en betalende voksen - og deltager frit i de dele af undervisningen, de har mod på at være med til - men der er også et værelse med forskellige spil og LEGO, hvor de kan hygge sig undervejs.

Prisen inkluderer: Undervisning, diverse materialer og kaffe, te og isvand hele dagen.
Midt på dagen holder vi en times frokostpause, hvor du enten kan spise din medbragte mad eller proviantere i Torvehallerne lige på den anden side af gaden.

Underviserne donerer deres tid og viden som en frivillig samtidstjeneste, for at opgradere videns- og debatniveauet om spil. Eventuelt overskud fra arrangementet går til at støtte den videre drift og udvikling af Samtidens Akademi.
Billet

DKK 350,00


Børn og unge under 15 år i selskab med en betalende voksen

Gratis