Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Søndagsskolen om Spil

Afholdt event

Søndagsskolen om Spil

Fra Gratis

Sted

Dato

05 nov 2017 kl. 10:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvad kan vi lære af spil, spilteori og spils opbygning? Hvorfor er spil så fascinerende? Hvordan kan vi lade os inspirere af spil-tankegangen i vores daglige virke? Hvad lærer vi gennem leg og spil?

Søndagsskolen om Spil handler om at gøre os klogere og udvide vores horisonter, så vi får indblik i spillenes verden og kan deltage mere kvalificeret i debatten. Her diskuterer vi ikke, om børn og unge spiller for meget - det diskuteres der så rigeligt alle andre steder. Her samles vi for at blive klogere og forstå spillenes tiltrækningskraft. Og for at have det sjovt, mens vi lærer.

Dagen er tilrettelagt af Thomas Vigild, der blandt meget andet står bag spil-linjen på Vallekilde Højskole. Han udvikler også selv spil, anmelder spil for Politiken, udvikler selv spil og designer gåderum.

Til Søndagsskolen om Spil har han sammensat et program, der mixer tankevækkende viden, store perspektiver og stof til eftertanke, med meget konkrete opgaver, gåder og øvelser, som vi kan lære en masse af. Så vi på en gang har det sjovt og hyggeligt sammen - og i løbet af en enkelt søndag bliver meget klogere på spillenes univers.

Hvorfor?

Nadja Pass, Rektor for Samtidens Akademi, begrunder hvorfor denne søndagsskole er på programmet:


"En "Søndagsskole" på Samtidens Akademi er en god mulighed for at komme lidt dybere rundt om et aktuelt emne. Og der er mange grunde til, at jeg syntes den første af slagsen skulle handle om SPIL.
1) Dels er det et emne, der skaber en masse brydningsflader - men potentielt også samvær og nærvær - mellem generationerne. Jeg har selv oplevet, hvordan min basale interesse for spil har givet mig adgang til at tale med de yngre generationer - og dermed også til nogle fantastiske universer og oplevelser, mens jeg meget ofte hører forældre og bedsteforældre afvise spil blankt - ofte på baggrund af løse medieoverskrifter. Her håber jeg, at vi med søndagsskolen om spil kan skabe større forståelse og være med til at kvalificere debatten.

2) Spillenes verden har også mange gange været meget faglig inspirerende for mig - og det håber jeg også den vil være for mange andre, når Thomas Vigild underviser os i spillenes opbygning og grundlaget for deres fascinationskraft.

3) Jeg synes, det er spændende, hvis søndagsskolerne kan veksle mellem teori og meget konkrete opgaver - og her er spillene igen virkelig interessante, fordi vi også rent læringsmæssigt kan lege med et mix af forskellige lege og spil undervejs.

Hvem kan være med?

Arrangementet er velegnet til alle aldre og meget af undervisningen foregår på tværs af aldersgrupper. Brug det som en fælles hyggedag på tværs af generationer; få stillet din nysgerrighed om, hvorfor spil er så fascinerende; få inspiration til dit arbejde eller vær med for at kunne deltage mere kvalificeret i debatten om spil. Eller allerbedst - en blanding af det hele. Undervisningen kræver ingen forkundskaber og bygger i høj grad på tanken om gensidig mesterlære, hvor erfarne spillere og nysgerrige nybegyndere inspirerer og lærer af hinanden.

Børn og unge under 15 år deltager gratis i følge med en betalende voksen - og deltager frit i de dele af undervisningen, de har mod på at være med til. Men der er også et værelse med forskellige spil og LEGO, hvor de kan hygge sig undervejs, hvis det undervejs bliver for højpandet.

Prisen inkluderer:

Undervisning, diverse materialer og kaffe, te og isvand hele dagen.
Midt på dagen holder vi en times frokostpause, hvor du enten kan spise din medbragte mad eller proviantere i Torvehallerne lige på den anden side af gaden.

Underviserne donerer deres tid og viden som en frivillig samtidstjeneste, for at opgradere videns- og debatniveauet om spil. Eventuelt overskud fra arrangementet går til at støtte den videre drift og udvikling af Samtidens Akademi.
Arrangør

Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk

Lokation

Klub, Linnésgade 25, 1361 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .