Søndagsstemmer hos Thiemers med Lærke Winther og Malene Ravn

Tullinsgade 24, 1618 København
13 jun 2021 kl. 14:00 - 15:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Om søndagen mødes vi til Søndagsstemmer hos Thiemers. I juni får vi besøg af forfattere fra nabolaget, Vesterbro og Frederiksberg, og forfattere hvis værker foregår i området.

Den 13. juni er det Lærke Winther og Malene Ravns tur. De kommer og fortæller om deres romaner, henholdsvis Ikke afsendt og Hvor lyset er. 

Lærke Winther, Ikke afsendt
Ikke afsendt handler om Marie Petersen, som skriver breve. Mange breve. De fleste sender hun ikke, der er for mange ord, som for længst skulle have været sagt. Til gengæld brillerer hun i genren vrede klagebreve. Hvorfor står dåserne med makrel fx pludselig i gang 4 og ikke på deres sædvanlige plads? Og hvorfor griber kommunen ikke ind over for suttetræer behængt med småbørnssavl og løgne?

Malene Ravn, Hvor lyset er
Hvor lyset er er en historisk roman om kunstneren Carl Fischers liv, om Carl og Elys store kærlighed – og den pris de og deres nærmeste betaler for den. Carl bliver født i Vejle, og hans sarte og religiøse mor ser hurtigt sønnens særlige talent. Men da moren dør, må Carl flytte til sin far i København og et helt anderledes, mørkere liv. Som ung kunstner møder Carl skuespileleven Ely, som sidder model for ham. De forelsker sig stormende i hinanden, og Ely bliver hurtigt gravid.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke