Søndagstur: Gåtur på Carlsberg

29 apr 2018 kl. 11:00 - 12:30

Elefantporten på Carlsberg, Elefantporten på Carlsberg, 1760 København V

Carlsberg rummer alt det, København er kendt for – kultur, historiske spor, ny arkitektur, midlertidighed, bæredygtig infrastruktur, tæt, højt og lavt. Udbygningen af Carlsberg fra lukket bryggerivirksomhed til ny bydel er i fuld gang, og det sidste tillæg til lokalplanen besluttet. Nu handler det bare om at følge med.

En gåtur på Carlsberg er aldrig kedelig. Der er så meget gang i byggeriet, at byggepladshegnene flytter sig fra dag til dag, og afspærringerne ligeså. Flere og flere bygninger overgår fra plan og vision til konkret byggeri, ligesom et stadigt stigende antal vælger at flytter deres virksomhed til bydelen.

Følg med, når vi besøger Carlsberg på en søndagstur. Hvad er der sket siden sidst?
Hvordan er det gået med de anmelderroste forskerboliger? Hvad er status på de fire fredede bygninger: Halmlageret, Kedelhallen, Maskincentralen og Bryghuset, der alle er udpeget til at huse kulturelle formål? Klatreskoven er pakket ned, og Boblerne fra Boblepladsen flyttet.

Turen på Carlsberg forsøger at være så opdateret på udviklingen, som det er muligt, men samtidig fortæller vi også grundfortællingen om familien Jacobsen og familiens forkærlighed for kultur og naturvidenskab. En drivkraft, der også går igen i den nyeste udvikling af bydelen.

Tag med og følg udviklingen.

Gåturen er udviklet i samarbejde med Carlsberg Byen.

Husk at møde op 10 min. inden turen starter. Hvis du kommer for sent, kan du risikere at guiden allerede er gået videre til næste stop på ruten, og så går du glip af turen.

Søndagstur: Gåtur på Carlsberg

Salg lukket