Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søndersø, sommerdrinks og svømmetur

Event aflyst

Søndersø, sommerdrinks og svømmetur

Fra DKK 399,00

Sted

Dato

20 aug 2020 kl. 18:00 - 20:30

Beskrivelse

Q-walk'n'talk fejrer sensommeren ved at gå rundt om Søndersø i Værløse, ved at smage på festlige sommerdrinks og måske tage en lille svømmetur i søen.

Bevæge, berige og beruse

Målet er, at vi bevæger os fysisk, beriger hinanden mentalt med gode snakke og får en oplevelse, som beruser og empower os.

Vi bevæger os ca 6 km rundt om Søndersø. Undervejs gør vi stop, hvor der er fokus på at lade os bevæge, berige og beruse. Vi skal smage forskellige sommerdrinks, og dem som har lyst springer i søen sammen til en frisk svømmetur.

Vi mødes og slutter på vejen udenfor indgangen til Ballerupvej 70A, Værløse. Der er mulighed for parkering på Ballerupvej. Hvis du kommer med s-tog kan du tyvstarte med en lille gå-tur på ca 1,2 km fra Værløse station.

Husk badetøj, håndklæde og vand :-)

Arrangør

Der sker noget, når kvinder samles med det formål at spille hinanden stærkere. Der sker noget med samtalen, når man går ude i det fælles rum naturen. Og der sker noget, når man nyder noget godt til ganen og åbner alle sine sanser. Q-walk’n’talks fælles gåture samler det hele og sørger for, at du får en oplevelse der bevæger, beriger og beruser dig.

Bevæge

Fælles for Q-walk’n’talks ture er, at vi bevæger os fysisk – og også gerne mentalt. Tempoet er sat efter, at alle kan være med, og at der er masser af luft til gode snakke.

Berige

Når vi går taler vi sammen om de emner, udfordringer og glæder som fylder. Nogle gange vil vi have et fælles tema eller en fælles ”talk-task”. Andre gange taler vi bare om det, som opstår i nuet, og lærer andre kvinder at kende ved at bidrage og lytte.

Beruse

Beruse handler ikke om promille, men om at føle sig opløftet og opstemt. En tur med Q-walk’n’talk skal bidrage til, at du går hjem stærkere og lettere, fordi du har trænet både hjerne, hjerte og ben – og fået noget lækkert til sanserne samtidigt.

Arrangør af walk and talk for kvinder er Rikke Hjørringgaard, cand.mag. i kommunikation og certificeret coach. Jeg er 46 år, arbejder til daglig som HR-chef og brænder for at skabe fællesskaber som udvikler både på et professionelt og personligt plan. Jeg er gift med Peter og sammen har vi to dejlige unger og bor i Hareskovby. Jeg drives af at komme ud og opleve, at være sammen med og lære af alle slags kvinder med forskellige baggrunde, historier og mål, og nyder at planlægge og nyde noget lækkert. Med Walk’n’Talk håber jeg at kunne skabe et fællesskab, som bevæger, beriger og beruser os alle på mange planer.

Lokation

Ballerupvej 70A, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer