Spring til hovedindhold

SONGBIRD - Hvad er værdien af en fugls sang?

SONGBIRD - Hvad er værdien af en fugls sang?

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

04 aug 2024 kl. 14:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

SONGBIRD – Hvad er værdien af en fugls sang?

Talk: Madelaine Kate McGowan og Simone Aaberg Kærn

Musikperformance ved Lucie Cure.

Den 4. august 2024, kl. 14 – 15.30 – Under Bøgen i Kapelparken // Billetpris: 150 Kr.

Eksisterer naturen udelukkende på menneskets præmisser? Mister vi os selv, når naturen forsvinder? Og kan kunsten give os svar på de spørgsmål, vi søger? Denne sommersalon inviterer til en samtale om naturen, biodiversitetskrisen og kunstens rolle.

Mød den dansk-irske kunstner og instruktør, Madeleine Kate McGowen, der gennem sine værker ønsker at publikum skal mærke en forbundet til naturen. Publikum opfordres til at udforske svarene på de spørgsmål, som talken rejser, gennem værket ’SONGBIRD– Hvad er værdien af en fugls sang?’

Simone Aaberg Kærn, kunstner, pilot og dommer i tv-programmet Danmarks Bedste Portrætmaler, er kendt for at bruge sin kunst til at skabe debat. Hun har blandt andet skabt det omdiskuterede portræt af tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Kærn’s værker er bla. repræsenteret på Kunstmuseerne Louisianna i Humlebæk og på AROS i Århus og Statens Museum for Kunst.

Under Arkitekturåret 2023 designede hun pavillonen The Tower of Wind med fokus på bæredygtighed og FN’s Verdensmål.

Samtalen modereres af journalist og kulturkoordinator, Hanna Liv Leanderdal.

2. akt

SONGBIRD – hvad er en fugls sang værd?

Ved operasanger og mezzosopran, Lucie Cure.

Arrangør

Om Sct. Hans Have

Sct. Hans Have er en historisk, mangfoldig og rekreativ have, hvor havens inkluderende arbejdsfællesskab skaber noget væsentligt og værdsat, der giver anerkendelse og mental sundhed.

Smagfulde kager, robuste figentræer, et fint fejet strøg og en dejlig fælles frokost kan noget mere end at smage godt og skabe liv i haven. At være fælles med andre om at skabe noget væsentligt og værdsat er én af vejene til menneskers mentale sundhed.

Fonden Sct. Hans Haves formål er at fremme mental sundhed gennem natur, kultur og inkluderende arbejdsfællesskaber. Formålet er derudover at fremme afstigmatisering, recovery, rehabilitering og modvirkning af institutionsskader for patienter fra psykiatrien.

I hverdagen i haven lever vi dette fine formål i en række forskellige hverdagsopgaver. Køkkenet bager delikate blomsterpyntede kager, gartneriet stiklingeformere figentræer og giver inspiration til regenerativ havedyrkning.

Lokation

Sct Hans Have, Bistrup Alle 36, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori