Songs of Travel - En musikdramatisk fortælling

Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus
Billetter Gratis
Billetter Gratis

En mand sidder for sig selv. Han længes. Længes efter et renere og mere jordbundet liv. Et liv hvor man kan mærke naturen og finde sig selv. Endelig kommer modet. Han siger farvel til sit gamle liv, og uden at se sig tilbage springer han ud i det nye. Endelig er han der, hvor han skal være. Overvældet af naturens skønhed ser han verden med nye øjne. Endelig lever han. Men hvor skal han gå hen?

Songs of Travel er en evig aktuel historie der handler om at finde sig selv og livet. Mennesket har altid brugt naturen som middel til at finde sig selv. Specielt er dette gældende i vores tid – med stress, sociale medier og urealistiske idealer man skal leve op til. Flere og flere søger roen; at komme ned i tempo og virkelig opleve livet. Songs of Travel er dermed også en historie om livet; blev mit liv, som jeg forestillede mig? Nåede jeg det jeg skulle? Fortryder jeg noget?
Dette er grunden til at Songs of Travel har en helt speciel plads i mit hjerte. Med tekster skrevet af Robert L. Stevenson og musik komponeret af Vaughan Williams bliver denne historie bragt til live i denne musikdramatiske fortælling.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke