Spring til hovedindhold

Songs of Travel - En musikdramatisk fortælling

Songs of Travel - En musikdramatisk fortælling

Fra Gratis

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

En mand sidder for sig selv. Han længes. Længes efter et renere og mere jordbundet liv. Et liv hvor man kan mærke naturen og finde sig selv. Endelig kommer modet. Han siger farvel til sit gamle liv, og uden at se sig tilbage springer han ud i det nye. Endelig er han der, hvor han skal være. Overvældet af naturens skønhed ser han verden med nye øjne. Endelig lever han. Men hvor skal han gå hen?

Songs of Travel er en evig aktuel historie der handler om at finde sig selv og livet. Mennesket har altid brugt naturen som middel til at finde sig selv. Specielt er dette gældende i vores tid – med stress, sociale medier og urealistiske idealer man skal leve op til. Flere og flere søger roen; at komme ned i tempo og virkelig opleve livet. Songs of Travel er dermed også en historie om livet; blev mit liv, som jeg forestillede mig? Nåede jeg det jeg skulle? Fortryder jeg noget?
Dette er grunden til at Songs of Travel har en helt speciel plads i mit hjerte. Med tekster skrevet af Robert L. Stevenson og musik komponeret af Vaughan Williams bliver denne historie bragt til live i denne musikdramatiske fortælling.

Lokation

Musikhuset Aarhus Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori