Event aflyst

Sonja Hald

DKK 150,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Sonja Hald

- Pladeaktuelle Sonja Hald gæster Jelling Musikforening knapt en måned efter release af ny LP

`SUPERTRANSFORMER´ er Sonja Halds tredje fuldlængde studiealbum, der samtidigt er et alvorstungt indspark til vores samtid under transformation. "Så kom vi én idiot nærmere elendigheden" erklærer forsanger og sangskriver i Sonja Hald - Jonas Dahl, mens han bidsk på det nye album påpeger at "Der var engang hvor cigaretter, kviksølv, asbest og glyphosat, ikke var mere farlige end en grøn tomat". Jonas Dahl slår primært sine lyriske folder på skyggesiden af samfundet, når han betragter sin samtid med både harme og håb. Langt de fleste af albummets tolv skæringer er skrevet i de sene aftentimer, hvilket har givet anledning til at spidde lidt hårdere med pennen. "Sangene bliver en anelse tungere, når månen står op" beretter Jonas Dahl. Denne mørke tilgang kommer bl.a til udtryk i sangen "Kald det lige hvad du vil", hvor Lars Lilholt kigger forbi med en alvorstung opsang til Jonas Dahl. Således viderefører Sonja Hald stilen fra de tidligere udgivelser `VÆKSTPLANEN´ [2015], `DE FIRE FORBEHOLD´ [2016] og `KLÆK!´ [2017], hvor teksterne hele vejen igennem har været i fokus. Men også musikken er det velkendte håndspillet rock, som er opskriften på bandets vellyd. Sonja Hald har med `SUPERTRANSFORMER´ demonstrativt slået fast, at de er ligeså stærke i studiet som foran et live publikum.

SONJA HALD består af fem mænd, der er centreret omkring tekstforfatter og sangskriver Jonas Dahl. Leg med bogstaverne i hans navn, og man vil finde hemmeligheden bag det feminine bandnavn.

Bandet debuterede i 2015 med det anmelderroste album `VÆKSTPLANEN ́ efter at have vundet P3 ́s `KARRIEREKANONEN ́ året forinden. Det åbnede op for en lang række af koncerter rundt på landets festivaler og spillesteder de følgende år.

SONJA HALD har også varmet op for så prominente navne som Folkeklubben, Magtens Korridorer og Kim Larsen, og været gæsteindslag i TV2s sommerkoncerter. Men de har også selv arrangeret koncerter med besøg på scenen af bl.a. Dorthe Gerlach, Marie Frank, Steffen Brandt, Niels Skousen og Johan Olsen.

I 2017 kom så opfølgeren til debutpladen, `KLÆK ́, hvorfra især sangen `KASKADERNE ́ opnåede airplay. Efter en veloverstået tour til Grønland i 2018, blev der skruet ned for koncertaktiviterne for, at hellige sig arbejdet med `SUPERTRANSFORMER ́.

Pladen bliver fulgt op af en koncert tour i efteråret 2020!!! - Men I Jelling kan du allerede høre dem live d. 14. marts. 2020.

Arrangør

Lokation

Byens Cafe Byens Cafe, Møllegade 10, 7300 Jelling

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .