Spring til hovedindhold

Søren Bebe Trio (DK/NO)

Søren Bebe Trio (DK/NO)

Fra DKK 135,00

Sted

Dato

12 jul 2024 kl. 21:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

“Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt,” skrev anmelder Niels Overgård i JazzNyt. 

Den danske jazzpianist og komponist Søren Bebe grundlagde sin trio tilbage i 2007. I 2023 udgav de deres syvende studiealbum med titlen ‘Here Now’, et album som lige nu høster anmelder-roser over hele verden. 

Gennem årene har trioen givet et væld af koncerter over det meste af verden fra Brasilien til Korea over USA og Marokko og har formået at opbygge en støt stigende og særdeles loyal fanskare. På Spotify lytter over 150.000 med på trioens musik hver måned. 

Med deres nye album ‘Here Now’ cementerer Søren Bebe Trio sig som sværvægtere indenfor den nordiske jazz. Melankolien og klangskønheden er i højsædet, og trioen formår som ingen andre at få hver enkelt tone til at tælle. Eller som den franske anmelder Thierry De Clemensat skriver: “Søren Bebe mestrer melodikunsten til perfektion og trækker fra sin kulturs folklore. ‘Here Now’ er et yndefuldt, elegant, poetisk album af underspillet rigdom.” Clemensat gav albummet 6 af 6 stjerner hos Bayou Blue Radio/Paris-Move.

Line up
Søren Bebe (piano)
Kasper Tagel (bas)
Knut Finsrud (trommer)


Foto: Ditte Valente


Musikhuset Jazz er støttet af Københavns Kommune, Augustinus Fonden, Axel Muusfeldts Fond, Ernst B. Sund Fonden, Nordea-fonden, Vesterbro Lokaludvalg, Københavns Musikudvalg, Hoffmann og Husmans Fond og Sportgoodsfonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori