spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søren Kristiansen & Thomas Fonnesbæk - Vinterjazz 2023

Afholdt event

Søren Kristiansen & Thomas Fonnesbæk - Vinterjazz 2023

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

08 feb 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden!

Kun tiden kan vise, hvilke kompositioner et fremtidigt publikum vil betragte som klassikere, men som musikkritiker på Berlingske, Søren Schauser, skriver i sin bog ’Moderne tider’: ”Vi vil om føje år se akustiske stykker af en Ellington eller en Peterson på regulære koncertprogrammer i helt igennem klassiske sammenhænge“

Med ’The Touch’ præsenterer Søren Kristiansen og Thomas Fonnesbæk nu deres bud på, hvordan klassikere fra OP og NHØP kan spilles i dag - klassisk musik, men improviseret!


Oscar Peterson & Niels-Henning Ørsted Pedersen

OP & NHØP gav os noget enestående og uforglemmeligt, nøjagtig som de helt store klassiske komponister gjorde og stadig gør. De er formentlig hver især de største virtuoser på hhv. klaver og kontrabas, som verden har set i nyere tid. Nøjagtig som klassiske musikere er det den formidable teknik og ”The Touch” som gør dem unikke.

Samtidig var samarbejdet mellem OP og NHØP noget helt særligt, fordi de var hinandens ligemænd. Man må for eksempel antage, at Oscar Peterson's arrangement til ”On The Trail”(Great Connection, 1971) er skrevet, fordi han nu havde fundet en bassist, der kunne følge med både teknisk og musikalsk.

Den ultimative tekniske og musikalske udfordring

Duospillet er den ultimative tekniske og musikalske udfordring. Det kræver ”the touch” – det nuancerede og personlige touch – det blide, næsten lydløse akkompagnement med en ubesværet teknik. Søren Kristiansen beskriver processen i indspilningen: ”Præcis som i fodbold, så er det ”The Touch” man øver sig på når man spiller klaver eller kontrabas, at kunne tæmme instrumentet og opnå evnen til at gøre hvad man har lyst til i øjeblikket.


Søren Kristiansen & Thomas Fonnesbæk

Søren Kristiansen er en af Danmarks bedste og mest anerkendte pianister. Født og opvokset på Ærø, blev han allerede som helt ung fast pianist i Jesper Thilo's kvartet og turnerede sidenhen i Danmark og hele Europa med en række af de helt store klassiske amerikanske musikere. Søren Kristiansen er kendt for sin fremragende teknik, formidable swing og enorme repertoire. En usædvanlig musiker, der kun findes få af i Danmark.


Thomas Fonnesbæk var det naturlige valg som bassist til The Touch. Han er det yngste skud på stammen af danske bassister, der bygger videre på den virtuositet, som NHØP var den første bassist til at introducere. Der er en vildskab og en energi i Thomas Fonnesbæks spil, som er helt usædvanligt. Uortodoks, men med teknisk perfektion.

Mad:
Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

Ingen bordreservering.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, 2000, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .