Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søren Lee, Gry Harrit og Jon Bruland

eventet sluttede

Søren Lee, Gry Harrit og Jon Bruland

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

07 feb 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

"Outside Us": Gry Harrit (vokal), Søren Lee (guitar), Jon Bruland (bas).
Søren Lee og Gry Harrit er helt "gamle" venner, men har aldrig spillet sammen. Før nu. Det der startede som en tanke, bliver nu til virkelighed: Hvad sker der når en dedikeret jazz/fusionsguitarist møder en rocksangerinde og tager en popbassist med som anker? Ja, hvad sker der med os, når vores omgivelser pludselig ikke er som de plejer? Hvis man er så stærk indenfor egen metié - som de her tre personligheder er - er det absolut en oplevelse, at høre hvordan der bliver der hevet og trukket i sange og genrer, for alligevel at smelte sammen indenfor den frie ramme, som jazzen tilbyder. 
"Outside Us" spiller sange fra det store katalog, og det på en måde vi først kender, når aftenen er forbi.

Lokation

Funke Funke, Blegdamsvej 2, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .