Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Søren Stensby Trio // Cph Jazz

eventet sluttede

Søren Stensby Trio // Cph Jazz

Billetter fra DKK 80,00

Sted

Dato

25 jun 2022 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Han har gået på konservatoriet i syv år, han har vundet to Danish Music Awards og været nomineret til yderligere fire. Han har udgivet og medvirket på et utal af albums og har turneret i Europa og USA med highlights som Glastonbury, SXSW, Fusion og Sziget.

Bag navnet Søren Stensby gemmer sig en af landets mest innovative violinister og komponister, som ud over at være medstifter af bands som Tako Lako, Firs og Mother Lewinsky og har haft utallige musikalske samarbejder på tværs af genrer og landegrænser.

Søren Stensby udgav i 2020 sin første solo-EP på pladeselskabet Cosmopol Music Group, som udgiver en række af landets mest nyskabende artister indenfor neo-klassisk/elektronisk musik. Stensby er netop nu i gang med at producere sit første fuldlængde album i eget navn.


I sit første solo projekt skaber Stensby dragende og sfæriske lydlandskaber, hvor melankolske violinmelodier blander sig med elektroniske lydflader og støvede klaverklange.

Som et ekko af islandske Ólafur Arnalds og tyske Nils Frahm lægger Søren Stensbys musik sig i spændingsfeltet mellem ambient elektronisk, moderne klassiske og nordisk folk.

Produktionerne er lavet i samarbejde med den klassiske pianist Andreas Broby, som har været en fast musikalsk samarbejdspartner for Stensby igennem et utal af projekter. Sammen har de udviklet en lyd, hvor klaver og violin krydres med effektpedaler og synthesizere i et drømmende og dragende ambient univers. På scenen får de selskab af cellist Sara Bache, som fuldender live-setuppet med både mørke celloklange og bas synth.

Arrangør

Krudttønden er et kulturhus på Østerbro, som består af en musikscene, en teatersal og en kulturcafé. Her skaber vi rum for sanselige og nære kulturoplevelser såsom teater, musik og talks.

Lokation

Krudttønden Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .