SØS FENGER

12 sep 2020 kl. 20:00 - 22:30

Havnevej 10, 4230 Skælskør

MUSISK FORENING SKÆLSKØR BYDER VELKOMMEN TIL:

SØS FENGER TRIO - “De Største Hits” live 2020
– en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum.

KONCERTEN ER SIDDENDE OG DØRENE ÅBNER KL. 19:00

Søs Fenger er i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer.

Søs har gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og som kvartet. Når det gælder trioformatet fortsætter dette heldigvis, også selvom der kun var afsat begrænsede perioder på det akustiske univers.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne udspiller sig i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale, og det er et koncept arrangørerne længe har efterspurgt. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.

Søs Fenger siger om koncerterne: ”Jeg har spillet utroligt meget som kvartet inden vi besluttede at prøve et så intimt og spændende udtryk som med trio.

Vi elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum. Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere jeg bruger kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format. Man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement - om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser på koncertscenerne igen og igen.