SOSO Agency x Selma Higgins // RUST Sleeps Around Residencies

Møllegade 7, 2200 København
14 okt 2021 kl. 19:30 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

Som en del af det prisvindende RUST Sleeps Around-koncept har RUST slået sig sammen med en række af landets nyetablerede, uafhængige musikselskaber om det helt nye projekt RUST Sleeps Around Residencies.SELMA HIGGINS

Det er umuligt at slå singer/songwriter Selma Higgins unikke stemme ud af hovedet, når man har hørt den første gang. Med sin dybfølte vokal og dynamiske melodier rammer hun publikum lige i hjertekuglen. For Selma handler det om at udtrykke skønheden i sårbarheden, og de smukke, sælsomme valg af toner og fraseringer inviterer lytteren ind i et gribende lydunivers med et stærkt nærvær og ærlighed.

Selma Higgins udgav sin debut EP 'To The Sincerest From Selma Higgins' i april 2020, hvorfra singlen "Unruly Nature" strøg direkte ind i A-rotation på P6 Beat. Bands of Tomorrow har beskrevet hendes stemme som "stjerneklar, dybfølt og gåsehudsfremkaldende", mens GAFFA har kaldt hende "folkrocket stortalent med gylde stemme".

Hvor hendes debut var en kærlighedserklæring til Folk og Americana, folder hun nu det akustiske lydbillede ud i sine nye sange, der tydeligt går i en mere poppet retning. Her vekselvirker guitaren med energiske live-trommer, varme synthflader og stærke korstemmer. 

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

SOSO Agency x Selma Higgins // RUST Sleeps Around Residencies

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke