spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sostrup Slot inviterer til Profetiske Samtaler

Afholdt event

Sostrup Slot inviterer til Profetiske Samtaler

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

08 apr 2017 kl. 14:00 - 30 apr 2017 kl. 17:00

Beskrivelse

Sostrup Slot inviterer til Profetiske Samtaler

I april 2017 afholder DR-vært, foredragsholder og forfatter Anders Laugesen & kulturdebattør, kommunikationsrådgiver og forfatter Christian Have en række Profetiske Samtaler på Sostrup Slot på Djursland.

Sammen med en række profetiske videnskabsfolk, kunstnere, debattører, filosoffer, økonomer og erhvervsfolk vil de tage et kig ind i fremtiden og prøve at give et bud på de visioner, der er nødvendige for at skabe en fremtid, hvor mennesket er i centrum.

Her kan du opleve:

  • Lørdag den 8. april, Professor Steen Hildebrandt og Psykologistuderende Gull-Maja la Cour. Om aftenen er der mulighed for i klosteret at deltage i aftensang v/ Gull-Maja la Cour kl. 17.00 og en efterfølgende meditation. – dette er gratis at deltage i.
  • Søndag den 9. april, kl. 14: Professor Jesper Jespersen sammen med psykologistuderende Gull-Maja la Cour og Steen Hildebrandt.
  • Fredag den 14. april, kl. 14: Forfatter og journalist Esben Kjær og forfatter Liselotte Hornemann Kragh. Om aftenen er der mulighed for i klosteret at deltage i aftensang og en efterfølgende meditation.
  • Lørdag den 15. april, kl. 14: Professor Andreas Roepstorff gæstet af Liselotte Hornemann Kragh. Om aftenen er der mulighed for i klosteret at deltage i aftensang kl. 17.00 og en efterfølgende meditation – dette er gratis at deltage i.
  • Lørdag den 22. april, kl. 14: Forfatter, debattør og journalist Flemming Rose.
  • Lørdag den 22. april, kl. 17:Violinist Karen Humle i samtale med Christian Have efterfulgt af en lille koncert i kirken.
  • Søndag den 23. april, kl. 14: Skuespiller Thure Lindhardt.
  • Lørdag den 29. April: Kunstner, Art In Defence Of Humanism & Galleri Galschiøt Jens Galschiøt og debattør og forfatter Geeti Amiri.
  • Lørdag den 29. april, kl. 17: Koncert med sanger, musiker og komponist Sara Grabow i kirken.
  • Søndag den 30. april, kl 14: 14.00-17.00: Professor i social antropologi Rene Willerslev og Billedkunstner Mette Høst

Samtalerne vil finde sted i de smukke saloner i slottets hovedbygning

Restauranten vil være åben, hvis man ønsker en forfriskning, frokost eller middag i forbindelse med besøget.

De Profetiske Samtaler* er et forsøg på at give nogle bud og visioner på den fremtid der tegner sig i horisonten. Det er den første regulære kulturelle aktivitet på Sostrup, hvor slottet markeres som en væsentlig location for temaerne tro, håb og kunst.

Samtidig er det en oplagt mulighed for fordybelse og refleksion i naturskønne og aktive omgivelser. Her er plads til at trække sig tilbage og lade sig inspirere af historiens vingesus og den omgivende natur. Sostrup Slot er desuden en stemningsfuld destination for en eller flere overnatninger i de nyligt moderniserede værelser. Den smukke slotspark med tilhørende voldgrav er i sig selv et besøg værd.

*Profetiske Samtaler betyder her et inspireret budskab (af lat. propheticus, gr. profetikos)



Arrangør

Lokation

Kongestuen på slottets 1. sal, Maria Hjerte Engen 1, Gjerrild, 8500 Grenaa

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .