Spring til hovedindhold

SOUL GARDEN 2024

SOUL GARDEN 2024

Fra DKK 249,00

Sted

Dato

23 aug 2024 kl. 12:00 - 24 aug 2024 kl. 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

PRESSEMEDDELELSE - 19 April - 2024

Soul Garden 2024 er klar med programmet - Funk og Soulfesten i Helsingør fylder 3 år !

Festivalen som er placeret i den smukke Sommariva park i Helsingør er ved at blive et unikt årligt højdepunkt for fans af soul, funk og groovy musik. Nu er hele plakaten klar for 2024, og programmet bliver det hidtil største i festivalens 3-årige levetid. Der er både blevet lyttet til publikums ønsker, mens der ligeledes serveres en helt unik buffet af nyere acts som man kan gå på opdagelse i - men hele tiden med festen for øje !

Erann DDs gyldne stemme vender tilbage i 2024 med fuldt band incl. trommer. D/troit får ligeledes lov til at forkæle os med sveddryppende soul igen – og Sahra Da Silva vil sikre maximal inderlighed i hendes fantastiske spændingsfelt mellem soul , jazz og blues, imens Karen Mukupa vil sætte ild til vores dansesko med hendes unikke blend af RnB, Afrobeat og Hip Hop, og mon ikke hun også lufter et par af det store hits fra tiden med Natasja. Kresten Osgood vil desuden funke os helt op i det røde felt med sin orgeltrio!

Soul-legender som Aretha Franklin, Stevie Wonder, Marvin Gaye og The Supremes, har man kun lov at drømme om at høre live - men så er det jo godt at der findes et band som Soulkompagniet, som er blandt landets bedste fortolkere af genrens største hits. Er man til det vildeste originale funk, går man ikke galt med Lexsoul Dancemachine fra Estland, som vi ved lidt af scoop får forbi i år. Pianisten Søren Baun kommer i år med sit fulde band Baun, som med sikkerhed vil fyre op under dansefødderne, og endelig må man ikke snyde sig selv for at opleve dansk-afrikanske Tarick der sidste år spillede på Roskilde Festival med sin forrygende afropop og hiphop, som i den grad vil selvantænde Soul Garden plæne.

Stig Skovlinds Orkester emmer af verdensmusik og latinamerikanske rytmer, og det bliver en fornøjelse at høre ham i et endnu større bandsetup i 2024. Skal man nævne en anden artist med en global inspiration kan ikke komme uden om Ki! som med sine anmelderroste albums spænder mellem jazzet, guitarbåret instrumentalmusik, vietnamesiske melodilinjer, thaifunk og surfrock. Har man hørt et band som Khruangbin, bliver man ikke skuffet - på Soul Garden leverer KI! et særligt soloshow på vores street scene.

Er man til mere bluesy stemning kan man nyde Beefeaters psykedeliske RnB, som for nyligt har gennemgået et overbevisende generationsskifte, eller glæde sig til at opleve amerikanskfødte Dale Smith som i 1970 stod i front for bandet Blue Sun, da de spillede i Thylejren, og hans bluesband trækker således en linje tilbage til dengang. I den jazzede afdeling får man både lov at opleve den unge gruppe Udsyn , lokale Søren Lampe med band, Holtsø Wittrock Duo, og ikke mindst Kim Sagild og Lene Nørgaard som leverer nordisk inspireret Bossa.

Hver dag vil desuden blive åbnet af en lokalt funderet surprise act…

Til at sikre maskimal fest-factor gennem helen festivalen har vi fået selveste Henrik Milling, DJ Soulman og Montmartres Natpisk til at stå klar med nogle super sprøde DJ-sets !

" I 2024 sætter vi alle sejl ind på at slå vores navn fast i Helsingør og omegn, men også hos soul og musikfreaks i resten af landet.Vi er en stærkt kurateret genrefestival som dykker helt ned i soulen og funken med afstikkere til blues, jazz og afrobeat. Vi tror på at festivalen slår publikumsrekord i år, og med det hidtil største musikprogram og alle vores erfaringer fra de seneste år kan det kun blive en succesoplevelse "

- Udtaler festivallederen Frederik Schnoor

Soul Garden opgraderer desuden på madfronten i i 2024 så alle kan finde noget lækkert og handy at spise. 

Glæd jer bl.a. til Gumbo med flodkrebs, falafel, andeconfit burgers, flammegrillede burgers, vegetariske retter og østers og champagne! Udvalget af drikkevarer er ligeledes stort – mikrobryg, rom-drinks, rosé, hvid og rødvin og endda naturvin er på menuen – samt gode non-alkoliske drikke. Vi sørger naturligvis også for du kan få en kvalitets kaffe – når energien skal have et boost.

Som et nyt tiltag tilbyder vi en billigere partoutbillet til indehavere af studiekort - som skal fremvises ved indgangen, - så rækker SUen lidt længere !

Børn til og med 10 år har fortsat fri adgang ifølge betalende voksne.

Vi ses til sensommerens mest groovy fest på Soul Garden!

Billetsalget et klar her: https://billetto.dk/e/soul-garden-2024-billetter-871463?utm_source=organiser&utm_medium=share&utm_campaign=manage_visit&utm_content=1&vs=c1e9eda3-0f7d-4e04-87b7-fead2f0fc66a

PROGRAM:

Fredag d. 23 August: ( Endelige tidspunkter offentliggøres senere)

Erann DD

Sahra Da Silva

Stig Skovlinds Orkester

Udsyn

Henrik Milling

Sagild Nørgaard

Soulkompagniet

Lexsoul Dancemachine

Baun

Dale Smith Blues Band

Lørdag d. 24 ( Endelige tidspunkter offentliggøres senere. )

D/troit

Karen Mukupa

Beefeaters

Montmartres Natpisk

Kresten Osgood Plays The Organ For You

Ki! (Solo)

Tarick

Søren Lampe

DJ Soulman

Holtsø Wittrock

Praktisk:

Festivalen er placeret i den smukke Sommariva Park ved Helsingørs nordkyst, 150 meter fra stranden og 2,5 km fra Helsingørs centrum, med tog direkte til festivalpladsen via lokalbanestoppet Højstrup St.

Læs mere på www.soulgardendk.com

FACEBOOK https://www.facebook.com/soulg...

INSTAGRAM https://www.instagram.com/soul...

WEB https://soulgardendk.com/

Arrangør

Lokation

Sommariva, Nordre Strandvej, Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori