Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Soulmission - Eksklusiv Tv Koncert

Afholdt event

Soulmission - Eksklusiv Tv Koncert

Fra DKK 110,00

Beskrivelse

Eksklusiv tv koncert i Studio 55 Med Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson.

De fire fantastiske soul og gospel sangere, som du nok hver især også kender fra TV programmer som f.eks X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix, Stjerne for en aften er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse under konceptet "Soulmission - A Gospel Experience". De fire fantastiske solister fortolker nogle af den nyere musikhistories største soul/pop/gospel hits med et twist af soul og gospel.

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde – både hvad angår det personlige og det musikalske. Men de forenes i fælles kærlighed til gospel og soul – og den glødende kraft og inderlighed, man her kan finde ind til både som sanger og lytter – både som solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som bl.a. Bob Dylan, John Mayor, Beyonce, Adele, Leonard Cohen m.m. og ikke mindst så vil gospel klassikerne uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister – fire stærke stemmer – står nu sammen for første gang.

Tv koncerten har meget begræset antal pladser og vil derfor blive en enestående koncert oplevelse.

NB. Der sælges IKKE billetter i døren!

Kl. 18.15: Dørene åbner (Baren er åben)

Kl. 18.45: Dørene lukker

Kl. 19.00 – 20.00: Koncert/TV-optagelse.Lokation

DK 4 Studio DK 4 Studio, Rådmandsgade 55, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .