SoulSingers Julekoncert (kl. 19) Sjæl & stemning

16 dec 2017 kl. 19:00 - 20:30

Bykirken, Østergade 57-59, 5000 Odense

For fjerde år i træk samler et af Danmarks største og bedste gospelkor SoulSingers ind til Julehjælpen i Odense. Den traditionsrige julekoncert er årets højdepunkt, og vi har et skønt program af gamle klassikere, masser medrivende, kraftfuld og rørende gospel og nye spændende numre på programmet, blandt andet gospelversioner af både Christmas Carols og Hændels Messias ikoniske julemelodier.

Så I os optræde for dronningen og hele Fyns kultur-elite til åbningsgala for ODEON? TVFyn anmeldelse: "Hårrejsende godt" - se klippet her!

Ja, De seneste år har SoulSingers med sine 120 aktive medlemmer, korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno haft fantastiske oplevelser ud af huset først med 2 store koncerter med Odense Symfoni-orkester i Carl Nielsen-salen, gospeltourné i Island, en lang række koncerter, events og velgørende optrædener og selvfølgelig vores egen næsten udsolgte ODEON koncert d. 13. maj 2017, og nu er vi endelig på hjemmebane igen til julekoncerterne (lørdag d. 16. december kl. 16 og 19). Det bliver to helt magiske koncerter, det kan vi godt garantere.

SoulSingers er skabt af energibundtet Janne Wind, hvis mangeårige erfaring og personlige drive har sikret koret en flyvende start og et højt kunstnerisk niveau fra begyndelsen. SoulSingers er, udover kærligheden til gospel, baseret på social ansvarlighed. Koret har som grundprincip at bidrage positivt til omverdenen og gøre en forskel.

Koncerten varer ca. 75 minutter og der vil være gospelcafe med salg af kage/boller, kaffe, te mv. både før og efter koncerten.

Denne koncert er lørdag d. 16. dec kl. 19.00. Vil du hellere med til koncert samme dag kl. 16.00? - Så kig her: https://billetto.dk/e/soulsingers-julekoncert-kl-16-sjael-stemning-billetter-219266

Voksenbillet

Salg lukket

Børnebillet (t. 15 år)

Salg lukket