eventet sluttede

SoulSingers Julekoncert (kl. 19) Sjæl & stemning

DKK 55,00 - DKK 99,00

Dato

16 dec 2017 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

For fjerde år i træk samler et af Danmarks største og bedste gospelkor SoulSingers ind til Julehjælpen i Odense. Den traditionsrige julekoncert er årets højdepunkt, og vi har et skønt program af gamle klassikere, masser medrivende, kraftfuld og rørende gospel og nye spændende numre på programmet, blandt andet gospelversioner af både Christmas Carols og Hændels Messias ikoniske julemelodier.

Så I os optræde for dronningen og hele Fyns kultur-elite til åbningsgala for ODEON? TVFyn anmeldelse: "Hårrejsende godt" - se klippet her!

Ja, De seneste år har SoulSingers med sine 120 aktive medlemmer, korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno haft fantastiske oplevelser ud af huset først med 2 store koncerter med Odense Symfoni-orkester i Carl Nielsen-salen, gospeltourné i Island, en lang række koncerter, events og velgørende optrædener og selvfølgelig vores egen næsten udsolgte ODEON koncert d. 13. maj 2017, og nu er vi endelig på hjemmebane igen til julekoncerterne (lørdag d. 16. december kl. 16 og 19). Det bliver to helt magiske koncerter, det kan vi godt garantere.

SoulSingers er skabt af energibundtet Janne Wind, hvis mangeårige erfaring og personlige drive har sikret koret en flyvende start og et højt kunstnerisk niveau fra begyndelsen. SoulSingers er, udover kærligheden til gospel, baseret på social ansvarlighed. Koret har som grundprincip at bidrage positivt til omverdenen og gøre en forskel.

Koncerten varer ca. 75 minutter og der vil være gospelcafe med salg af kage/boller, kaffe, te mv. både før og efter koncerten.

Denne koncert er lørdag d. 16. dec kl. 19.00. Vil du hellere med til koncert samme dag kl. 16.00? - Så kig her: https://billetto.dk/e/soulsingers-julekoncert-kl-16-sjael-stemning-billetter-219266

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .