eventet sluttede

SoulSingers Julekoncert m. gæstesolist Laura Kjærgaard (optages til TV)

DKK 50,00 - DKK 90,00

Dato

05 dec 2015 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Kraftfuld, moderne gospel - lige til at komme i julestemning af!! 120 SoulSangere under ledelse af Janne Wind, akkompagneret af Lars Bruno med den fantastiske Laura Kjærgaard som gæstesolist synger julehjælpen ind ved to storslåede koncerter lørdag d. 5. december. Koncerterne optages af DR til brug i dokumentarserie! Kom og vær TV-publikum, få en god oplevelse og støt en god sag samtidig:

Overskuddet går nemlig til julehjælp til 150 trængende familier i Odense (varetages og uddeles af Bykirken).

SoulSingers er skabt af energibundtet Janne Wind, hvis mangeårige erfaring og personlige drive har sikret koret en flyvende start og et højt kunstnerisk niveau fra begyndelsen. Koret har blandet andet tidligere optrådt live i TV2 nyhederne, åbnet Odense Havnekulturfestival 2014, sunget til afslutningsceremoni af 'Stafet for livet' 2015, og har stillet op i forbindelse med en stor kampagne for 'Online Overskud'. SoulSingers er, udover kærligheden til gospel, baseret på social ansvarlighed. Koret har som grundprincip at bidrage positivt til omverdenen og gøre en forskel.

Koret er i topform, og arbejder lige nu frem mod to store gospelkoncerter med Odense Symfoni-orkester til marts og tourné i Island til april.

Koncerten varer ca. 75 minutter og der vil være gospelcafe med salg af kage/boller, kaffe, te mv. både før og efter koncerten.

Vil du hellere med til koncert samme dag kl. 16.00? - Så kig her:
https://billetto.dk/da/events/soulsingers-julekoncert-1600

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .