Soultalk Circle

Soultalk Circle

Fra DKK 197,00

Beskrivelse

Vil du leve et liv med kærlighed, respekt og tro på dig selv?

Vil du udvikle dig personligt og spirituelt, mens du bliver støttet og løftet af ligesindede? Så er et medlemskab af Soultalk Circle noget for dig.

Du får med det samme adgang til over 100 timers højkvalitets undervisning med selvudvikling og adgang til Danmarks største fællesskab indenfor spirituel psykologi og udvikling med hundredevis af ligesindede inkl. Facebook gruppe med sparing fra Kisser og andre medlemmer.

Du kan afmelde helt frit indenfor tre dage, så du har tryghed for hvad du får adgang til, og fortsætter du betaler du først fra 15. januar 2023.

Kom med nu og vær bl.a. med til det næste Zoom møde mandag den 5. december kl. 17 og bliv en del af den engagerede Facebook gruppe for Soultalk Circle faciliteret af Kisser Paludan.

Den 15. januar 2023 lukkes for nye medlemmer og årsforløbet 2023 starter.


Læs mere...


Arrangør

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på