spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sound & senses - VISION / Trio Vita, Wunjo blæserkvintet, Joy Osvath

Afholdt event

Sound & senses - VISION / Trio Vita, Wunjo blæserkvintet, Joy Osvath

Fra DKK 55,00

Sted

Dato

05 dec 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Musik motiverer følelser, skaber billeder og stimulerer sanserne. Oplevelsen er unik for den enkelte, men hvordan ville det være at opleve med en anden persons øjne? Til koncerten Sound & Senses - VISION ønsker vi at invitere publikum med ind i musikernes og kunstneren Joy Osvaths univers. Joy har skabt værker på baggrund af kammermusik-stykker af bl.a. Tchaikovsky og Poulenc. Musik og kunst opleves side om side i bestræbelsen på at forene lyd og kunst i en fælles vision.


Program

Piotr Tchaikovsky: Trio i a mol, 1. sats
Fazil Say: Alevi Dedeler raki masasinda
Marianna Filippi: Syzygy
Francis Poulenc: Trio for obo, fagot og klaver - 1 & 2 sats
Dmitri Shostakovich: 1. trio


Medvirkende

Trio Vita: Freja Julie Rasch Eskildsen, violin, Dina Elena Draugsvoll, klaver, Léa Sol, cello

Wunjo blæserkvintet: Klara Borgqvist, obo, Simon Nordstrand Berg, horn, Sille Amalie Enevoldsen, fløjte, Magnus Kongsmo Karlsen, fagot, Vera Aadland, klarinet

Valentine Bouchaud, klaver,
Bjarke Schousboe, fagot
Jonathan Bjørn Keiding, konferencier
Joy Osvath, kunstner

Find arrangementet på Facebook

Koncerten er gennemført med støtte fra Snabslanten og Jacob Gades legat

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .