Soundbath in KoncertKirken

eventet sluttede

Soundbath in KoncertKirken

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

14 jun 2018 kl. 21:00 - 22:00

Beskrivelse

Soundbath in KoncertKirken på Blågaards Plads d. 14/6 kl. 21-22

for dig der ønsker at:

 • Heale krop og sind
 • skabe balance mellem højre og venstre side af hjernen
 • frisætte energi blokeringer
 • sove bedre og dybere
 • transformere vrede, frygt og angst til tryghed og kærlighed
 • detoxe og rense dit system på flere planer
 • mærke nærværet og dig selv
 • opleve indre ro og nærvær

Soundbath er for alle og der kræves intet af dig - kun din tilstedeværelse.

Vi starter aftenen med, at du i ro og mag kommer i god tid finder en plads i cirklen, lægger dig godt til rette på egen medbragt måtte eller tæppe. Du lukker øjnene og sanser lyde såsom overtoner og undertoner fra klangskåle og syngeskåle, jeg har med. Skålene findes i alle størrelser og hver og een med sin tone. De fleste svinger eller "taler" til hjertet. Tonen F afbalancerer dit hjertechakra og frekvensen der svinger med 528 Hertz - heler, vitaliserer og styrker hjertet mm.

Du vil opleve, at klange, vibrationer og frekvenser nærmest pakker dig ind i et broget tæppe af lyde og vibrationer fra flere vinkler i Kirken. Kirkens akustik er med til at gøre rum fornemmelsen helt unik for dig. Vi er mindst to klangaktører, der samtidigt eller på skift sætter klangudstyret i svingninger og dermed vil skålene imellem skabe samklange med dig som, deltager og med de igangværende klange.

Alle kan være med, der kræves ingen forudsætninger for at deltage.

Program for d. 14. juni kl 21-22.30

 • Kort om klangbad og om hjælpere/ klangaktører, der er med mig i aften
 • Soundbath (Klangbad) med klange fra syngeskåle, fuldmåne skåle, klangskåle, 2 feng gonger og 2 kæmpe gonger ca 25 minutter
 • Silence - Stilhed 5 minutter
 • Soundbath (Klangbadet) fortsætter ca 25 minutter
 • Time to relax - tid til at slappe af og roligt komme tilbage til dig selv.

Klangbadet varer en time fra kl. 21-22, men du har mulighed for at blive liggende og bare tage den med ro, tale sagte, få et glas vand og komme roligt videre.

Jeg glæder mig til at møde dig og til at give dig chancen for at opleve klangene på nært hold - 40 liggepladser er der i to cirkler. Vil du hellere sidde, bliver det knapt så en intens klangoplevelse, men det er selvfølgeligt også muligt.

Ring eller skriv til mig hvis du ønsker yderligere oplysninger på mobil 60661631 eller Annes@klang-oplevelser.dk

Klanghilsner

Anne Viese

PS. der er elevator og dermed handicap venligt.

www.klang-oplevelser.dk

Arrangør

Jeg hedder Anne Viese og er indehaveren bag Klang-oplevelser.dk 

Søger du oplevelser og events med syngeskåle til meditation og mindfulness a 1-3 timer eller er du mere interesseret i en workshop og undervisningsforløb indenfor gong og klangskåle til brug ved klangterapi, så er du kommet til rette udbyder. 

Når du savner ro og nærvær - et frikvarter med klang, lægges der op til mental sundhed og meditation og afspænding. 

Her handler det om at modtage - tage imod klangenes beroligende frekvenser til siddende klangkoncerter i kirker eller kulturhuse eller liggende til klangbad og GONGMeditation på et Yogacenter, en dansesal eller et andet egnet sted, hvor klangenes badende frekvenser er medvirkende til at du slipper stress, uro, spændinger og indre angst. Tanker og bekymringer, så du lykkedes med og være til stede lige her og lige nu... ja så hjælper mine klangoplevelser dig hjem i dig selv, hvor du bliver nærværende, rolig og fredfyldt.

Kort sagt; Klang-oplevelser.dk’s formål er at tanke dig op med ny energi med klange, der taler til hjertet. 

Tilmeld en event eller et kursus og giv nervesystemet ro og afstressning i samklang med frekvenser fra gong, syngeskåle og klangskåle.


Meditative klanghilsner Anne Viese

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .