Soundsociety 2018

24 feb 2018 kl. 11:00 - 25 feb 2018 kl. 17:00

Hotel Royal, Store Torv 4, 8000 Aarhus

Billetter
Billetter kan købes her på Billetto eller ved indgangen. Pris ved indgang koster DKK 100,- og kan betales kontant eller via MobilePay.

28 unikke lydoplevelser

Som en helt ekstraordinær gestus til den perfekte lyd, lægger Hotel Royal i weekenden 24.-25. februar 2018, sine historiske og eksklusive suiter til en international high-end udstilling af musik- og lydanlæg: Soundsociety.

Giv dig selv og dine nærmeste en luksusoplevelse. For øre, øjne og sjæl.

Træd indenfor i det historiske hotel og oplev lyd som du aldrig har oplevet det før. Lad dig inspirere, når nogle af verdens mest anerkendte lydproducenter inviterer til en lydoplevelse udover det sædvanlige. Gå fra suite til suite i det historiske hotel. Læg ører til lyd fra verdens bedste musikanlæg. Kast nysgerrige blikke efter hotellets art deco kunst, nyd en velkomponeret cocktail fra hotellets bar eller sæt dig til rette i Restaurant Royal i godt selskab.

Hver af de 28 suiter byder på unikke lydoplevelser. Oplev den reneste og mest ægte lyd. Den luksuriøse indretning, de bløde tæpper og tunge gardiner skaber en perfekt ramme for lydoplevelser ud over det sædvanlige.

Udstillere:
Activ
Connaisseur-AV
Audio Consult
Buchardt Audio
Dynaudio
Dali
Lyngdorf Audio
Hi-Fi klubben
High Performance Audio
Interceptor Audio
Topsound
Tekni- Fi / Lydbutikken
Lydspecialisten
Ansuz / Aavik
Audiovector
Medlyd
Bülow Steensen
AudioLabs
Tape Connection
Dantax / Raidho
Audio Compagniet
SAS Audio
Audiophil / TapeConnectionLørdag

Salg lukket

Søndag

Salg lukket