Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Soundvenue LIVE: Afskum (Udsolgt)

Afholdt event

Soundvenue LIVE: Afskum (Udsolgt)

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

20 apr 2023 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Han er stadig et nyt navn på den danske musikscene, men Afskum har allerede en elektrisk aura omkring sig.

Luften knitrer, når han går på scenen, og hans intense liveshows til blandt andet Roskilde Festival har skabt betydelig hype omkring det spirende musikalske projekt. Nu kan du opleve den mystiske artist helt tæt på til Soundvenue LIVE.

Den 20. april giver Prince Askar, som han hedder, nemlig både koncert og deltager i en Q&A.

Til koncerten vil der være mulighed for at høre uudgivet materiale fra Afskum. Inden da giver Prince Askar et sjældent liveinterview, og taler med Soundvenues musikredaktør, Kristian Karl.

Det hele foregår den 20. april på Basement i København.

Tidligere i år kårede vi Afskum til en af de artister, man skal holde øje med i 2023.

»Forestil dig synthlandskaber a la Barselona, lange lyriske strømme a la Bisse og excentricitet a la Fraads. Men blot med aggressionen skruet så højt op, at moshpits nærmest opstår af sig selv midt i Askars voldsomme angstskrig«, skrev vi dengang om Afskums liveshows.

Tilmeld dig arrangementet på Facebook HER.

(Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Arrangør


Soundvenue er ny kultur – filtreret og forklaret.

LIVE laver vi engagerende, oplysende og omvæltende arrangementer.

Lokation

Basement, Enghavevej 42, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .